söndag 17 februari 2013

Vardagsrummet

Då var denna helgen över, förstår inte vart tiden tar vägen, trycker på PAUSknappen lite tror jag:) Sambon som varit sjuk en vecka har äntligen piggnat till, så i helgen har det fixats men min "tavelvägg" som jag tjatat så om,tanken var ju först att den skulle hamna bakom soffan men jag tyckte att det blev lite kaka på kaka så istället byggde jag ut den befintliga tavelväggen och som ni ser så är jag inte helt klar än men riktigt nöjd. Fattas lite kort och kanske någon mer ram. 

Igår blev det även en tur till Ikea för inköp av ett bord, tillslut föll lotten på "Bjursta". Snyggt, bra pris, får plats många då det är två iläggskivor till och det gör sej riktigt bra till stolarna från IkonM. Är så nöjd nu, speciellt över stolarna om man får skryta lite extra;) Några utav er har frågat vilket material jag valde på stolarna och svaret är ABSplast! Här kommer en bildbomb...Kram

13 kommentarer:

 1. Så fint det blev! Vi har liknande bord fast vårat är från jysk nu väntar jag bara på min stol beställning från mio :-)

  Kram/Emma

  SvaraRadera
 2. Blev ju klockers! Kanonfint med tavelväggen och det nya bordet :)

  SvaraRadera
 3. Jamen det där blev ju superfint, personligt också med Mlios "dag" och fotot på honom <3 Ibland får man ju en känsla att det ska bli för "mycket" så det var ju skönt att du sansade dig innan du började spika bakom soffan :)
  Jag har dåligt med plats för en riktig tavelvägg tyvärr, så jag fortsätta se dem på bild :)
  Tack för dina varma ord, jo, jag och dottern är hyfsat på banan igen och bloggen är ju ett litet andrum där man kan få tänka på annat en stund...
  kram kram, ha det bäst

  SvaraRadera
 4. Vad snyggt du har hängt ljusslingan och textremsan lodrätt på var sidan om tavelväggen liksom. Ramar in fint. Likaså med bordslampan utan skärm, passade så fint till.

  Kram Linda

  Ps. Om du har lust; det finns en utlottning inne hos mig där tre personer vinner en valfri produkt ekologiska från c/o GERDS:s sortiment.

  SvaraRadera
 5. Va fint ni har det! Härlig tavelvägg!
  Kram Jessica

  SvaraRadera
 6. Hej Emma!
  Undrade över klockan med en stor 12 som du har i köket, var kan jag hitta en sådan?
  Kram/emma

  SvaraRadera
 7. Hej, jag som trodde att jag redan hade kommenterat här. Det blev ju hur snyggt som helst! Gillas i massor! Ville bara önska dig en fin söndag och säga att du har en Award att hämta hos mig... Stor kram!

  SvaraRadera
 8. Hej, jag bara undrar vad du har köpt textremsan som hänger lodrätt på väggen? Många har såna, men inte jag :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Det är en bokstavsbanner som jag köpt på mokkasin.se, tror de finns hos favoritsaker.se...hoppas du snart har en egen:)

   Radera
 9. Lika snyggt som vanligt inne hos dig =)
  Du har en award att hämta hos mig/Kram och ha en fin dag!

  SvaraRadera
 10. håller med så FINT som vanligt ;) Du kan verkligen få till det att det ser så hemtrevligt ut Och personligt .Gillar massor .

  SvaraRadera
 11. Du har det så fint. Jag älskar svart och vitt. Kram Anette

  SvaraRadera