fredag 10 maj 2013

Chester & kosläpp

Här är Milos kompis Chester, är han inte underbar, en doppresent till Milo från hans mormor. Jag har spanat in han länge, för handla till Milo är inte nått svårt, vare sej det är kläder eller saker;) Ni hittar Chester HÄR tillsammans med mycket annat fint:) 

***

En liten fråga till alla er där ute, känner att det är lite stiltje på inredningsfronten för tillfället, visst flyttar jag lite kuddar och byter krukor mm men det händer inte mycket på renoveringsfronten för närvarande och när det gör det så visar jag såklart det men är det något annat ni kan tänkas läsa om? Barnkläder/artiklar, mammalivet, ge mej tips på vad mer ni vill läsa om, inredning blir det vare sej ni vill eller inte;)

***

Imorgon ska vi till Milos morfar (alias min pappa) och kolla när korna släpps på grönbete, kosläpp, något som jag är uppväxt med då jag egentligen är en bonnatös;) Men nu ska ju Milo få uppleva detta också! Vill ni hänga med oss på kosläpp eller bara följa med i vårt vardagsliv så följ mej på Instagram, Hemlangtan, heter jag där:)  Annars har vi varit på kalas i dagarna två så nu har man ätit för flera veckor framöver känns det som...ha en mysig helg, kramar2 kommentarer:

 1. Chester är underbar! Den kompisen får följa Milo genom hela livet kan jag tänka!
  Jag känner som du, man kanske inte genomför de allra största förändringarna hemma alltid, det har ju både med ekonomi och inspiration att göra.
  Därför har jag börjat smyga in lite dealjbilder på min blogg så även mindre saker och olika saker i grupp liksom får lite fokus :)
  Ibland när jag är på det humöret så tar jag en massa bilder och sparar till tillfällen då jag har total bildtorka :)
  Kul med "kosläpps-traditionen" :)
  Ha det bäst
  kram

  SvaraRadera
 2. Vilken fin liten prick! Just nu händer det inte så mycket hemma hos oss i heller. Man kan ju inte hålla på hela tiden :) Jag tycker att det är kul att läsa om det mesta, så bara skriv om vad som faller dig in. Hoppas ni mår bra annars :)
  Kram Louise (www.stylinghouse.blogg.se)

  SvaraRadera