lördag 22 juni 2013

Midsommarafton

Är lite sur på mej själv, för jag glömmer alltid att fota! Jag som brukade vara väldigt flitig med kameran glömmer helt bort den, speciellt när man borde fota, som igår, Milos första midsommar! Men så kommer jag på att jag borde fota lite, om jag väl fått med mej kameran, och så klickar jag några kort och sen glömmer jag igen. Skärpning på det...är ju så roligt med kort och inte bara instagram, fast var inte så flitig med den igår heller. Men imorrn vankas det 1-års kalas för kusinen och då ska det fotas, i mängder:) Fick ett kort på jordgubbarna iallafall...

***
Midsommarafton tillbringades först här hemma med svärföräldrarna och sambons bror och mormor, vi åt lite midsommarmat (eller julmat om man hellre vill kalla det de;)). Sen fick det bli en promenad till kompisarna där vi tillbringade kvällen, vi spelade spel, grillade och kollade på film, en alldeles lagom mysig kväll för oss:) Vad hade ni för er??


2 kommentarer:

  1. Vilken smart hängare. Nu är man lite trött efter midsommaren ( så skulle det vara) Annika

    SvaraRadera
  2. Mjo, det är lite bökigt att dra fram systemkameran ibland kan jag tycka, den är ju rätt stor och tung! På det sättet var det lättare med en liten kompaktkamera :)
    Ni verkar ha haft det lugnt och mysigt, precis som det ska va!
    Ha det bäst, kramar

    SvaraRadera