torsdag 13 juni 2013

Milos rum

Nu har Milo flyttat in i sitt rum. Han verkar nöjd med detta men desto jobbigare för mej att inte ha honom vid min sida! Anledningen till flytten var att han verkade bli störd av oss när vi gick och la oss på kvällen och på morgonen när sambons klocka ringde så vaknade han till och vissa gånger kunde han inte somna om, efter flytten till eget rum så sover han mycket bättre. Det finns också en dörr som går att stänga till då han t ex sover sin middagsvila och kan då sova ifred. Fast på morgonen hämtar jag honom så myser vi i våran säng, för mysa det gillar vi:) Oj det blev en halv uppsats om varför han fått flytta in i sitt rum, liite jobbigt för mej ska erkännas;) Men nog pratat om det, bjuder på några dagsfärska bilder...

***

Dagen har ägnats åt städning och som så många gånger förr så får jag för mej att flytta saker och pyssla samtidigt så den där städningen tar låång tid men det blir ju desto roligare, men nu har jag druckit upp kvällskoppen och kan krypa ner i en nybäddad säng. Och imorgon är det fredag, underbart! På lördag ska min bror använda sitt presentkort han fick i 25-års års present, hoppa fallskärm, vet knappt om jag vågar titta:) Annars har vi en helg helt utan planer, vad har ni för er??

6 kommentarer:

 1. Åh, så himla fint han har det. Blev lite inspirerad till att städa och fixa jag med. Min man jobbar ikväll så det kan ju passa =)

  SvaraRadera
 2. Vilket fint rum han har fått! Förstår att han sover bättre där. Ha en fin helg! Kram Louise (www.stylinghouse.blogg.se)

  SvaraRadera
 3. Så mysigt han har det killen, finaste pojkrummet ever!
  kramar i massor...

  SvaraRadera
 4. Så fint!

  Kan vara att jag tycker det är extra fint då Colin har ungefär samma saker hihi :) Kuberna från Jabadabo ska han få födelsedagspresent dessutom..

  bra smak! ;-)

  SvaraRadera
 5. Verkligen superfint rum!

  SvaraRadera
 6. Vilket härligt rum! Har en liten fundering, vart har du hittat "hål masoniten" som sitter mot garderoben? Är ute efter sånt till mitt pyssel skåp, smart att sätta fast gummiband!
  Kram Emma

  SvaraRadera