fredag 23 augusti 2013

Tacokväll och pysselsugen...

Då var det fredag, igen, och det innebär för det mesta tacokväll här hos oss! Lättlagat och så gott, tycker vi:) Gillar ni tacos?? Så här såg det ut på vårt tacobord ikväll, ingen avancerad dukning men lite "finare" än till vardags då jag dukat med våra "Swedish Grace" tallrikar och Iittala glasen, brukar försöka göra det lite extra, så man känner att det är helg;) 
Nu när hösten närmar sej så blir man ju mer och mer sugen på att fixa inne och jag är allt lite sugen på koppar, det trodde jag aldrig att jag skulle bli! Men idag införskaffades kopparsprej så nu ska några saker få stå offer för mitt pysselsug. Hittade även en snygg lampa på Lagerhaus hemsida men hann tyvärr inte dit idag och klämma på den men skulle gärna vilja ha, vet inte vart bara, det är lixom fullt med lampor överallt, satte ju upp en ny lampa i vardagsrummet senast igår, ni som följer mej på Instagram (@hemlangtan) vet vilken det var, kommer visa här snart också! Vad tycker ni om koppar, hiss eller diss? Vad gillar ni nyheten från Lagerhaus?

Bild: lagerhaus.se

Kram på er och trevlig fredag!

3 kommentarer:

 1. Koppar är så snyggt, blir en pigg kontrast mot det svartvita tycker jag! Ångrar SÅ att jag inte köpte läckerbiten i koppar på Artilleriet när jag var där, den ses lite här och där på nätet.
  Tacos är en klassiker hemma hos oss också, funkar jämt!
  kram, kram

  SvaraRadera
 2. Japp, tacos är gott :)
  Hur gick det på visningen?

  SvaraRadera
 3. Vilka fina underlägg! vart har du hittat dem? (Och ja, tacos är gott :)

  SvaraRadera