lördag 2 november 2013

Min låda 100

När man ska ha någon som kommer och fotar så är det ju trevligt med blommor som lever och inte är halvvissna så innan Malins besök i fredags inhandlades en hel del blommor, jag gör verkligen allt för att de ska trivas här hemma, men de vill inte! Jag älskar ju fina fräscha blommor annars...men vem vet, kanske överlever dom nu! Sen var det ju lite städande och piff för att försöka få till det där sista! Nu har jag redan hunnit ändra om en del sen hon var här eftersom hon hade med en leverans, från Designbyjohanna, som jag beställt. Eller rättare sagt min mamma beställde till min 30-års dag men otålig dotter som hon har så fick jag den i förskott, min "låda 100", den är verkligen så fin. Min tanke var att vänta till 1:a advent med att ta fram den men jag var som sagt otålig så så här ser den ut just nu, så bra när man kan ändra innehåll efter humör och årstid:) Köpte även en vit plåtstjärna, blev nästan lite "juligt" där på bänken, men det gör väl inget nu, snart är det ju dags att pynta lite:)
3 kommentarer:

 1. Himla snygg låda,och nej man kan gott och väl jula till det lite det är bättre att börja i tid.Så spännande med ett repotage,hojta till när det kommer ut.

  Ha en bra dag/Kram

  SvaraRadera
 2. Är det nu man är redo att pynta loss så är det väl den här tiden, och julälskare som man är kan det aldrig bli för tidigt (säger en som pimplar glögg och julmust vardag som helg;) )
  Grattis i efterskott och underbart snygg låda, bra present!
  Spännande med reportaget, sånt är alltid kul!
  kram, kram

  SvaraRadera
 3. Hej! Nu får jag ge mig tillkänna här i bloggen också! Jag verkligen älskar ditt hem! Du har det så FINT!!! Och den här lådan...Åh vad sugen jag är på att klicka hem en sån. Önskar dig en fin lördag! KRAM

  SvaraRadera