torsdag 2 januari 2014

Krispigt vitt


Årets första tulpaner har slagit ut i hallen, älskar dessa krispiga blommor! Men brukar dom komma så här tidigt? Har inte så mycket att bjuda på i inredningsväg då mycket av vårt hem är nerpackat i kartonger, snart flyttar vi:) Renovering av lägenheten pågår för fullt och snart ska ni få ta del av detta...är så sugen på att fixa och dona! Alla julklappar vi fick har packats ner direkt i kartonger så det kommer bli som julafton igen när allt ska packas upp! Kommer bli så bra det här, sen kan vi i lugn och ro leta efter vårt drömboende!

3 kommentarer:

 1. Hej vännen! <3 Så ni fick också kämpa för att få barn? Ja usch det är verkligen en smärta som ingen kan förstå om man inte själv har varit med om det. Om du vill prata om det så får du gärna prata med mig! Ska ni flytta till en lägenhet för att sen leta efter hus eller vad är era planer vännen? KRAM

  SvaraRadera
 2. Hej på dig.Jag lånar lite av dina fina bilder på er datahörna som ni hade.Hoppas det är ok?Längtar efter att se hur snyggt ni kommer göra det i lägenheten :)


  Ha det så bra/Kram

  SvaraRadera
 3. Så fint ni har det!! Älskar ljusstaken, har en jag med :)

  Kram

  SvaraRadera