fredag 12 september 2014

Köket

Då vad det de här med tid igen, jag hinner inte allt och som det är nu så stressar jag för det mesta, måste lugna ner mej, mycket på jobbet resulterar i mycket stress så någon bloggning har inte hunnits med. Men nu ikväll föll lusten på och då är det bäst att passa på. Dessutom är det saker  jag vill göra men som känns som ett väldigt stort kliv och det tar mycket kraft....funderar och funderar!

Det är väldigt mycket grått och betong här hemma nu, gillar det mycket, tillsammans med det svart/vita. Ni som följer mej på Instagram (@hemlangtan) vet att vi gjutit en betongbänk till köket, är riktigt nöjd, fattas dock något mjukt för rumpen! Så nu bjuder jag på lite bilder på vårt kök, allt är inte precis som jag vill ha det men för att vara i en hyresrätt så är det ett väldigt fint kök:) Fotade på eftermiddagen idag men under kvällen hann det dock ske en liten förändring på hyllan:)
1 kommentar:

  1. Åh du har det ju så fint vännen! Bänken är verkligen supersnygg! Jag älskar också betong, vill ha massor av det hemma! KRAM

    SvaraRadera