fredag 26 december 2014

Julafton 2014

Nu var det så där längesedan jag bloggade igen men som jag sagt förut, det får bli när lusten och tiden finns;) Och som sagt så är jag ju mer aktiv på Instagram, @hemlangtan så följ mej gärna där!

Vi har nu varit lediga en hel vecka tillsammans, så skönt. Och vi har ytterligare några dagar ihop. 
Julafton kom, den började med regn men övergick senare i snö och kyla, helt perfekt! Vid middagstid åkte vi hem till sambons kusin där (nästan) hela släkten var samlad, vi åt alldeles för mycket mat, så som man brukar och sen kom tomten. Milo var inte helt förtjust i honom men han var inte ledsen och vi kunde tillsammans gå fram och hämta paket, men någon kram fick han inte;) Milo upprepade flera gånger  "det är ingen fara"! 

Efter fika & Kalle Anka (som jag gärna vill se varje år) så åkte vi hem till oss, där firade vi tillsammans med min mamma, min mormor och mina bröder, vi fick i oss ytterligare lite julmat och sen öppnades paket, vi spelade spel och hade jättetrevligt. Idag ska vi fira jul med min pappa men hoppar julmaten, vi ska få kalkon!

Har ni haft en bra jul? Är så tacksam för alla fina människor som finns runtomkring oss och jag önskar att alla haft en så bra jul de bara kan, viktigt att njuta och vara här och nu, den där hysterin som en del har har jag aldrig känt, älskar denna tid och njuter varje minut!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar