lördag 9 februari 2008

Hemma hos- Lilla Hallen

Här kommer lite Hemma hos bilder igen... Här ser ni trappen som leder upp till lilla hallen ifrån stora hallen=) Bilden till höger är lilla hallen, här har vi inte tapetserat (än), det får duga ett tag till. Däremot har vi gjort om trappan, det var en brun hemsk heltäckningsmatta när vi flyttade in + att det var spalje i furu till höger i trappen. Det var ett stort jobb att riva bort heltäckningsmattan och få bort allt gammalt lim, det var svett, blod och tårar=) Men med det färdiga resultatet så är vi väldigt nöjda. Ha nu en fortsatt trevlig Lördag, här blir det dricka, chips, godis och MELODIFESTIVALEN!!!=)

9 kommentarer:

 1. Vilken fin trappa ni fått.
  super ljus och fin.
  Jag har oxå lagt ut en bild idag på vår trappa- fast mer om väggen jämte trappan:-)
  Kolla gärna in den.
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Vad bra trappen blev, supersnyggt!!!
  Och kitchenväggorden i ditt förra inlägg blev också jättefint:-)
  Kram/jenny

  www.jennyshus.webblogg.se

  SvaraRadera
 3. Vilken fin trappa ni har.Igår kväll började vi på att måla syrrans furutrappa i deras hus.Gud vilken skillnad det blev.Det blev att vi bara hann grunda den.men man såg direkt vilken skillnad det blev.Fint trädet blev förresten.Jag vill så gärna ha det andra trädet i hallen...men 2500kr för den är lite väl..
  Ha en trevlig söndag.KRAM!

  SvaraRadera
 4. Trappan blev jättefin och er lilla hall är supermysig. Jag gillar gardintyget massor! Jag tror det är första gången jag tittar in hos dig, så jag passar på att säga hej! Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Emma; Tack så mycket tjejen! Det har han gjort bra. Här kan jag inte ta åt mig äran inte. ;) Ja det gjorde sig bra där på väggen. Ska bli så kul att se ditt träd när det är klart. Lycka till med det. Ha en go Söndag du också! Trappen blev ju jättebra ju. Längtar till vi ska fixa med vår halltrappa. Den är inget vidare. :-( Kram Malin Inspiration & design

  SvaraRadera
 6. Malin: Tack=)Jag har kollat, verkligen jättesnyggt och rolig ide=)

  Jenny: Tackar så mycket=)

  Dinka: Tack=)Ja man ser sån stor skillnad direkt innan trappen ens e klar, ser fram emot bilder på den sen=)Gör ett träd själv vett ja??;)

  anna:Tack=)Ikeatyg e bra;)Kul att du hittat hit, titta gärna in fler gånger??=)

  Malin:Ja de har han gjort bra, men lite ära ska du ha tycker jag=)Jag ska snart börja me mitt träd;)Vi slet me våran trapp länge men det belv ju bra till sist!!!

  Kramar emmsan

  SvaraRadera
 7. Hej du...

  Tack för den fina komentaren!!!
  Tänkte kolla med dig hur många gånger målade du din trappa. Jag har målat våra trappsteg tre gånger men tycker att det lyser fortfarande igenom.
  Har det bra / Z-R

  SvaraRadera
 8. z-r: Vi grundmålade hela trappen med vit grundfärg först, sen den grå färgen täckte efter två gånger och den vita efter tre..=)Kanske är olika vita?

  Kram emmsan

  SvaraRadera