fredag 8 februari 2008

En slö Fredag

Go kväll på er! Nu är det sjukstuga här (igen), Ont i kroppen, halsen och huvet. *Suck*, inte mycket som e bra;), fick dessutom va hemma från jobbet idag!!!(sura miner)Men men, jag ska nog snart bli frisk igen!!! Här kommer en bild på lite pyssel me dekorplast som jag gjorde i veckan: Blev så inspirerad av Malin när hon gjorde så fin i sitt sovrum me dekorplast, dessutom hade jag massa plast över. De va så kul så nu vill man ha plast överallt..hihi...men jag får hejda mej!!!=) Ha en fortsatt skön Fredag!!!=)

7 kommentarer:

 1. Ursäkta layouten...åhh..de vill inte som jag vill, texten och bilderna hoppar som dom vill här..*suck*. Ska försöka fixa imorrn men nu orkar jag inte krångla mer. Kram på er=)

  SvaraRadera
 2. Hej Vad trevlig blogg du har.
  Kul att du hittade in till mig oxå.
  Välkommen tillbaka så ofta du bara vill.
  Länka gärna till min blogg!
  Jag skulle vilja veta mer om bokstäverna du gjort, de är super fina.
  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Haaaj! Ja, man kan bli helt tokig när man väl börjat att dekorera väggarna :)Vad jämna å fina bokstäverna blev.

  Tack för din uppmuntran på bloggen, har faktiskt redan köpt kran och vask idag. Får se om jag kan slänga ut lite bilder sen. Hojta om du hittar nån billig bänkskiva :)
  Skön lördag!! Här blir det melodifestivlen och tacos... kram

  SvaraRadera
 4. Malin: Tack=)Jag kommer hälsa på ofta, de e kul!!!Bokstäverna gjorde jag med dekorplast (köpt i en lokal färgaffär). Skrev först ut på datorn önskad storlek och teckensnitt (jag använde mej av Impact). Klippte sen ut bokstäverna, ritade över det till baksidan på dekorplasten och klippte ut igen. Sen är dom färdiga att sättas upp. Hoppas du förstod något??

  Linda p: Ja man vill ju ha plast överallt, hihi. Väntar spänt på bilder på kran och vask=)Ja jag ska hålla utkik!!! Ha en trevlig lördagskväll!!!=)

  Kramar emmsan

  SvaraRadera
 5. Hej Så snyggt det blev!!! Vist får man nästan lite dille på att pyssla med dekorplast. =) Känner igen det. Funderar på att göra ett lite b på mitt bedroom men jag får se. Mattias tyckte stort skulle bli bättre. :S

  Ha en mysig kväll framför melodifestivalen.


  KRAM!! (Malin Inspiration & design

  SvaraRadera
 6. Har precis planerat på att forstätta med mitt projekt i köket.Har mallbokstäver sen innan.Det blev aldrig att jag slutförde det.Men jag tror att jag ska testa med plastfilm först..för annars hade jag tänk måla direkt på väggen.KRAM'!

  SvaraRadera
 7. Nice! Använde du vit blank dekorplast eller?

  Jag har än så länge använt dekorplast till kakel, ett blombord (ger bra skyddande yta) och ett sminkbord. Sminkbordet var lite knök eftersom det har många rundade hörn och kanter. Men snyggt blev det när det var klart :-)
  Dekorplast finns hos en del byggstormarknader också. Hittat på nätet också.

  SvaraRadera