söndag 3 februari 2008

Söndagkväll

Redan Söndagkväll, jag förstår inte vart tiden tar vägen....Idag har vi varit på kalas hos T:s syster, mycket trevligt och gott fika=)Tack!!! Jag har även städat lite idag och tvättat, inte så roligt men väl behövligt! Jag har hunnit pyssla lite också, blev så sugen på att använda dekorplast, blev inspirerad av Malin när hon gjorde så fina brickor. Jag köpte ett skåp för ett tag sen på Ikea som vi har i hallen och lägger nycklar mm i...det var helt svart, så jag skrev ut text på datorn och sen ritade över det till dekorplasten och sen var det bara att klippa...så här blev resultatet: Jag blev jättenöjd och nu funderar jag på om man ska skriva något på pallen under också eller tror ni det blir kaka på kaka?

6 kommentarer:

 1. Det där blev ju kalas!!!!
  Malin Inspiration & design

  SvaraRadera
 2. Aaa, jag kunde kommentera =) Jo, det är så snyggt det skåpet. Synd att det inte finns i vitt också. Perfekt att kunna förvara lite annat småkrafs med ju. :)

  Malin Inspiration&design

  SvaraRadera
 3. Malin: Kul att du kan kommentera nu=)All småkrafs blir alltid liggande överallt, skönt att få in de i skåpet!!!Såg att du hade hittat lite alternativ, ser fram emot hur de blir=)

  Kram emmsan (www.hemochinredning.blogspot.com)

  SvaraRadera
 4. Nu så tror jag att det ska funka och lägga in kommentar :0)

  SvaraRadera
 5. Vilket fint skåp. Vad heter det? Jag kan inte hitta det på deras hemsida. Hälsningar Sandra

  SvaraRadera
 6. dinka: va kul att de funkar nu=)

  sandra: Skåpet heter ätran och kostade 149:-=)vi e jättenöjda!!

  Kram emmsan

  SvaraRadera