fredag 14 mars 2008

Utmaning

Livet i byn skickade iväg en liten utmaning om vilka favoriter i serien Cult Design man har hemma!?Jag hoppar så klart på då Cult är en favorit här hemma=)
Favorit nr ett är den här krukan som jag köpte för halva priset, det pryder fönstret i vardagsrummet!!!
Favorit nr två är Cultljustaken Change med plats för tre värmeljus!Bra när man kan förändra den lite=)Den står på vardagsrummsbordet!
Favorit nr tre är Diskmedelspumpen och krukan brevid där jag har diskborsten!Me like... Och sist men inte minst en kruka från Cult som innan var röd men nu fått lite svart sprayfärg på sej!!!Vet inte hur jag vågade spreja en sån dyr kruka men men...=)
Och något som jag drömmer om att köpa när det gäller Cult Design så är det Changeljustaken med plats för nio värmeljus!Och två stora krukor jag sett ut här hemma i en lokal affär!Två väggkrukor och väggklockan vill jag oxå ha=)
Nu skickar jag vidare utmaningen tilla alla som vill??

3 kommentarer:

 1. Oj så många fina Cult saker du har! Jag är så sugen på att köpa en värmeljushållare för tre av changeserien så det bli kanske en tur till stan imorgon :) Kram!

  SvaraRadera
 2. Så fina saker du har!! Den stora krukan var verkligen underbar. Att du vågade spraya den röda krukan, men den ser superfin ut nu. Liknar Gracilisserien.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 3. Emma; Hej Hej! Samma här, är ju med ett godismonster. :) Vi hade en jättemysig kväll i går Bra att Perelli vann tycker jag. Ja, tapeten är cool. Det finns alldeles för många att välja på, därför brukar det sluta med att den inte blir någon här hemma. :S Fina Cultisar du har. :) Cult få rman aldrig nog av. :) Ha en bra dag! Kram Malin

  SvaraRadera