söndag 20 april 2008

Altanen

Jaha, då var det redan Söndag igen!Idag är jag en aning trött och törstig (kan det bero på något??;))Helgen har gått fort men 30 års festen igår var så lyckad, alla var sådär lagom lulliga, skitskojj!!!Hoppas eran helg oxå varit bra? Vi ha hunnit röja lite på altanen i helgen också, sånt här strålande väder är det hos oss idag, så varmt och skönt så jag kan ha leggings på mej. Här ser ni min älskade gran som står på altanen, brukar hänga en massa ljuslyktor i den. Här har vi möblerna, ska vara dynor i också men det har vi inte hunnit ta fram än. I detta hörnet vill jag ha en hängstol, vad tror ni om det?? Ska handla lite nytt till altanen, ljuslyktor kuddar mm. Men jag vet inte vad jag ska ha, om jag ska ha någon speciell färg eller stil, kan inte bestämma mej, vad tycker ni??

10 kommentarer:

  1. Hej gumman! Vad fiffigt med granen!! =) Kul idé! Här är det okej, har varit ute och pysslat lite i dag. Man blir så glad av det fina vädret. :)

    Ha en fortsatt skön kväll! Kram Kram

    SvaraRadera
  2. Har också haft underbart väder och röjt i trädgården. Häftigt träd kan tänka mig att det är supermysigt att ha ljus i!

    SvaraRadera
  3. Vad mysigt det ser ut. Vilken toppenide med granen.
    Och det blir säkert mysigt med en hängmatta.
    Gillar era möbler på altan också.
    Ha de gott!

    SvaraRadera
  4. vilken fin altan ni har!! granen är ju en superbra ide!! man får så många bra tips av sina bloggvänner, super

    SvaraRadera
  5. Vilka lyxiga utemöbler! Där skulle man kunna sitta länge.

    Kram Mia

    SvaraRadera
  6. Snygga möbler ni har på altanen. Häftigt med granen. Du är påhittig.
    Ha en bra dag!!

    SvaraRadera
  7. Snygga möbler ni har på altanen. Häftigt med granen. Du är påhittig.
    Ha en bra dag!!

    SvaraRadera
  8. Vilken rolig grej med granen! Tror verkligen att det är snyggt att ha den tänd när man sitter därute och grillar :D Mums!
    Ha en trevlig kväll! kramkram

    SvaraRadera
  9. Kanonmysigt... Å hängstolen blir klockren där.. supermysigt... När det gäller färg på altanen så har jag lite randigt som går i lime - ljusblått - svart... riktig sommarklick... har inte ledsnat än i allafall... :D

    ha en kanonbra vecka kram kram

    SvaraRadera