söndag 13 april 2008

Pyroman sätter skräck!

Tänker på alla dom som råkat ut för en pyroman här i vår lilla stad i natt. 5 villor som är utsatta varav en villa totalförstörd...hemska tanke!!!Ni kan läsa om de på aftonbladet. Tänker på er!

7 kommentarer:

 1. Men jisses hur är folk funtade? Hoppas dom får tag i den/dom som gjorde det.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 2. Svar: Jo jag förstår precis vad du menar och oftast så kan man missa just den detaljen som gör att det inte känns klockrent. Kvällen ute var riktigt rolig! Härligt att träffa min barndomskompis igen. Hoppas du också har haft en bra helg.

  Ursch vad är det för fel på människan/människorna?! Hur kan man ens tänka tanken att tända eld på hus, någon kan ju brinna inne och dö!

  SvaraRadera
 3. Usch, så himla hemskt! Man tror ju inte att det är sant!!
  Hoppas att du har haft en mysig helg annars. Jag var på bröllop igår.. alltid mysigt. Idag är det lite vårigt ute tycker jag.. skönt.. nu vill jag att det ska bli vår!! Tihi
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag ville bara säga det att du precis fått en ny läsare på bloggen :) Har gått igenom alla inläggen and I like what I see!
  I'll be back!

  SvaraRadera
 5. Ja jag ska nog unna mig iaf salladsbesticken och 2 fjärilar när jag har pengar:) Synd bara att frakten e så dyr, gäller ju att beställa mer än en sak.
  Usch va hemskt det som hänt hos er!! :(
  Kram

  SvaraRadera
 6. Usch vad hemskt! Jag förstår hur sjuka människor kan vara!
  Jag såg ljuslyktan in real life idag, vill ha, vill ha!
  Kika in till mig och anta utmaningen :D KRAM

  SvaraRadera
 7. förstår INTE hur sjuka människor kan vara.. ska d ju va

  SvaraRadera