fredag 16 maj 2008

Brickbord!!!

Detta brickbord har jag spanat in länge!!! Skulle vilja ha ett par stycken men ett får nog räcka till att börja med. Tänkte ha detta i det blivande datarummet eller gästrummet sen när vi ska göra iordning det! Gillar verkligen designen. Bordet har teakben men dom finns också med svarta ben. Detta kommer från Designonline och kostar 1495:-! Idag kom min pappelina vaxduk. Måste säga att designonline har väldigt bra och snabb leveranstid. Så om vädret tillåter så kanske jag kan bjuda på lite bilder imorgon! Bild lånad från designonline.se

8 kommentarer:

 1. Snyggt bordm hade oxå köp ett om jag hade plats. Visst är det kul när det är snabb leverans, så var det från bluebox med mitt brödskrin. Tråkigt att gå och vänta på nåt man så gärna vill ha!

  Ha en skön helg!!!!!!

  SvaraRadera
 2. Mmmm...ett sådant har jag också kikat på. Såg ett snygg på Mique i helgen också men vet inte priset.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. snyggt!!!! klassiskt och fint haller i alla tider.
  ha en bra helg
  kram
  anna

  SvaraRadera
 5. Jaså det blev vaxduken! Ska blir skoj att se hur den blir hemma hos er!! :D
  Bordet är ju jättesnyggt! Inte så farligt dyrt heller ju.
  Kraam

  SvaraRadera
 6. Emmsan; Tack ska du ha! Ja visst är det fiffigt att kunna ändra lite på utseendet i bland. Jag är glad att jag kom på att ha den kant i kant med bordskivan. :)Vad kul att vaxduken har kommit. Kan tro att du är nöjd. :) Den är ju bara så snygg! Hade slagit till på den på direkten om jag inte hade haft mattan i samma. :) Kan nog bli för mycket prickar då va?! Brickbordet är finfint!! Trevlig kväll!!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 8. Vad roligt att du hittade till min nya blogg. Hihi egentligen så får jag inte ge ut adressen än eftersom bloggen kommer att flyttas till en ny adress i veckan. Jag råkade glömma logga ur bloggerkontot när jag skrev en kommentar.

  Måste förklara mig lite så du inte tycker jag är otrevlig som inte skriver tillbaka. Så fort det är okej att släppa in besökare så ska jag lägga ut adressen på Tjohalia bloggen. Kram Sandra

  p.s gjorde samma miss igen så jag tog bort kommentaren, men den är samma som jag skrev nu.

  SvaraRadera