söndag 18 maj 2008

Pappelina!!!

Här ser ni nu pappelina vaxduken "live"! Den ligger nu på vardagsrumsbordet vilket den inte ska göra sen, den ska ju som sagt vara ute på det bordet. Även om jag önskade ännu mer nu att jag hade ett vitt bord och vita stolar. För då kunde jag göra som Malin har gjort, klippa till en bit vaxduk och lägga på bordsskivan, både för att det är snyggt och för att det skyddar bordet. Tänk er ett vitt bord och med denna på, hade blivit så snyggt. Men vitt bord och stolar får nog vänta till Hösten ialla fall, annars får nog sambon spader på mej;)

9 kommentarer:

  1. ÅH vad kul att Pappelina har vaxdukar också! En sån vill jag ha! Måste leta reda på ett ställe som säljer det! Tack för tipset! Ha det så bra!

    SvaraRadera
  2. Jösses så snyggt det blev :0)

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  3. Vilken snygg vaxduk! Hade ingen aning om att Pappelina gör vaxdukar. Kram Sandra

    SvaraRadera
  4. Det var jättefint med den vaxduken :)

    SvaraRadera
  5. Så snygg den blev! Jätte jätte fin!
    Såg mysigt ut på bilden igår med braskaminen, härligt att kunna tända brasa. Det kan vi förhoppningsvis göra i vår lägenhet till hösten, då vår lilla eldstad kommer :D KRAM

    SvaraRadera
  6. Emma; Tack så mycket! Jag kunde inte vara mner nöjd med stolarna. Är nöjd med helheten i vardagsrummet nu. Är bara lite små justeringar som ska göras här & där. Byta krukor i fönstret & lite sånna där småsaker. :) Vi hade ju med ek innan och tröttnade på det fort. Men det berodde nog på att vi hade så himla mycket furu innan och ek ligger ju ganska nära furu. Nu är det vitt och svart som gäller hos oss. Valnöt är med riktigt snyggt. Hoppas ni hittar bord och stolar som ni gillar. Det tråkiga när man ska byta ut är att det gärna drar med sig endel och det blir mycket pengar. Men man får ta lite i taget ju. :) Helgen har varit kanonbra. Din också? Det blir supersnyggt med vaxduken!!!!

    Kram kram

    SvaraRadera
  7. Snygg vaxduk, förstår att det är svårt att välja, men det blev ju ett bra val.
    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  8. Å vad fin den blev. Riktigt snygg. Har du köpt den via nätet? Hälsningar Sandra

    SvaraRadera
  9. Det blev superfint! Den skulle passa bra där oxå!
    Kramar

    SvaraRadera