måndag 16 juni 2008

Beställning från PerlanLiving!!!

Har ju glömt att visa min Evighet ljusstake från Twinshome som jag beställt hos PerlanLiving!!!Blev en med plats för två ljus i vitt. Gillar dessa skarpt och nu måste jag få tummen ur och köpa lampolja, försöka fixa det imorgon. Tack underbaraste Perlan för alla grejjer du säljer, snabb leveranstid och dessutom låg det två små underbara jordgubbskolor i paketet, Tack!!!;) Jag har massor med projekt i huvudet nu så det kokar över...vardagsrummet, gästrummet, datarummet, källaren...lilla toaletten, ja listan kan göras lång. Vet inte vart jag ska börja!!! Men antagligen blir det uteprojekt blandat med vardagsummet till att börja med. Sambon har nog gått med på att tapetsera om i vardagsrummet (igen), gullig han är. Ni glömmer väl inte att vara med och TÄVLA, ni har fram tills Onsdag kl. 24.00 på er!!!

14 kommentarer:

  1. Halloj! Den kostar strax över 800 kronor rullen. Vi har ett tapetprov (rester av min tapet) hos oss i butiken, men beställer genom en färgaffär i Göteborg. Leveranstid är 1-2 veckor. Du bor väl i närheten va!? :-D

    SvaraRadera
  2. Vad fin!! Sov så jätte gott också tjejen!
    Massa nattiskramar

    SvaraRadera
  3. Jättefin ljusstake, hoppas du får tag på lampolja. Färgad kanske?

    Jag som trodde Cykeltävlingen var årets händelse (massa avstängda vägar i alla fall tror jag).

    Tyvärr kan jag inte vara med och heja på om du ska vara med och tävla, vi brukar åka dit veckan efter och det blir nog samma i år. Man får ju nog av trafikavstängningar här hemma ;-)

    SvaraRadera
  4. Snyggt!

    Själv beställde jag "tända vända" och är jättenöjd! Du kan se hur det blev hos mig!

    Är uppe i ottan.. Snart skall det grattas...

    Ha en bra dag!

    Kram Karin

    SvaraRadera
  5. Emma; Tackar! Är helnöjd med den. :) Trode knappt att jag skulle få tag i en. Men dom hade två stycken kvar när jag kom dit. Tur! Tjåligt när man inte har plats till det man vill. Sen kan man ju inte köpa en massa och ha "på lager" heller även om man skulle vilja. På midsommarafton ska vi vara hemma & äta gott och mysa. På Midsommardagen är jag & gubben bjudna till ett par vi känner. Det blir ev utgång på dans på kvällen. Ni då?


    Fin din nya ljusstake är!

    Kramar Malin

    SvaraRadera
  6. Visst har hon mycket fint Perlan. Man skulle ju ledigt kunan ta en sak av varje från hennes butik.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  7. Lämnar ett litet spår, jag som är en smygare i kulisserna. Brukar gå in och läsa så ofta jag hinner, ibland varje dag och ibland får jag läsa ifatt, men läser gör jag. Gillar din blogg för att den innehåller massa bra tips på inredning som inte behöver kosta skjortan och att man kan hitta bra idéer även på andra ställen än designställena. Sedan låter du ungefär som jag (även om jag kanske inte gör det i bloggen) att du har så många projekt att du inte vet var du ska börja.

    Jag skriver mest om livet i allmänhet, även om jag är galen i inredning så känns det som att jag inte har så mycket att komma med för tillfället då budgeten är minimal.

    tack för inspirerande läsning
    Monica

    SvaraRadera
  8. Åh en Evighetsljusstake, dom är riktigt fina! Vad roligt det lät med alla projekt du har på gång, kram Sandra

    SvaraRadera
  9. Emma; Ja fy vad tiden kutar i väg! Kusligt! Men då kommer ni får jättemysigt! Jordgubbar hör till, mus. FUnderar på att göra en smarrig jordgubbstårta, får se. :)Svart blomlampa är snyggt!
    Hoppas du får tag i svart rullgardin. Ikea har inga iallfall för det har jag kollat upp. Den ska ju helst inte vara så dyr heller ju. Kram

    SvaraRadera
  10. Superfin ljusstake.
    Ha de gott i sommarsolen.
    / Jennie

    SvaraRadera
  11. Väntar på en beställning från Perlan men har fått mail att det blivit förseningar, inga problem när de mailar att läget är si eller så. Gillar ljusstakarna du köpt, får se om jag oxå lägger en beställning på dem lite senare.
    Ha en bra kväll!

    SvaraRadera
  12. Så fint vardagsrum ni har! Gillar lampan (eller d är ljuslykta?) vid de två flaskorna (som för övrigt är sååå min stil!) Tror jag har hittat en som gillar samma som mig :D KRAM

    SvaraRadera
  13. Ville bara tipsa om att det finns ljusolja med dofter:) Vet inte vart dock, men har sett det någonstans:) Kram

    SvaraRadera
  14. De är så fina! Ja, från Perlan fick man sina varor snabbt och det var gulligt att hon skickade med godis. Ha en bra dag! Kram kram

    SvaraRadera