tisdag 17 juni 2008

Trädtapet...

Gillar trädtapeten från Cole and son och skulle vilja ha den som fond i vardagsrummet. (Ni kan se den uppsatt i Isabelles hall, riktigt läckert!!!) Men eftersom "fond"väggen vi ska ha är ganska lång så går det åt några rullar och det blir då ganska dyrt med denna. Så jag undrar om det är någon som har lite andra LIKNANDE tapetförslag? Har några förslag själv men vill gärna ha eran åsikt i detta...vi har ju lite andra projekt som kostar också så vi hade tänkt oss max 500:- rullen! Kan ju hitta något liknande som jag gillar lika mycket annars får det nog bli denna...
Bild lånad från Cole and son

9 kommentarer:

 1. Har inte Åhléns en sådan tapet eller har jag helt fel? Lite tidigt på morgonen för att vara klartänkt men vaken är jag iaf.
  Hittar ingen på deras hemsida men är nästan säker på min sak (bara nästan)
  Tänkte svängt av till Tidaholm men tiden var knapp och jag var trött, får bli en annan gång. Ligger ju nästgårds.

  SvaraRadera
 2. Det tapeten var ju jättefin. Tyvärr har jag ingen koll på tapeter överhuvudtaget eftersom vi själva bor i en helt ny lägenhet. Hoppas du hittar något billigare alternativ.
  Ha det så bra!

  SvaraRadera
 3. Ja den var jättefin, kan ni inte få mängdrabatt då om ni har en lång vägg? :-)

  Jo jag trodde nog att jag gissat rätt där om vägavstängnigar. Kanske bäst att du inte är med i loppet, då blir det ju som om du supportar det där trafikkaoset och hur skulle du försvara det inför bekantskapskretsen ;-)

  Vännen, du får nog be kompisarna med poolen resa bort lite tidigare så ni får sol när ni ska vakta. Vi åker ner onsdag vecka 29 och vi brukar inte ha bra väder...

  SvaraRadera
 4. Den är ju toksnygg den tapeten. Jag klurar också på att sätta upp den någonstans men vart?

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 5. Hmm ingen aning faktiskt. Men det är kanske värt att köpa ngt man riktigt gillar.. fast det är surt när plånboken vill köpa annat också.. hmm vilket dilemma! :D KRAM

  SvaraRadera
 6. Är precis hemkommen från A6 och var inne på Åhlens och de har tapeter med träd som heter Fabel och kostar 225 kr / rullen.
  Den är jättefin tycker jag iaf. Det är en vanlig papperstapet. Räcker att ge 225 kr/rullen för jag tror man tröttnar efter ett par år, iaf jag hade gjort det.
  De hade ca: 7 rullar kvar och 10 meter i varje och bredden var 53 cm.
  Ha en bra kväll!!

  SvaraRadera
 7. http://blogg.expressen.se/saturdaycandy/category.jsp?catid=1373

  Här finns tapeten så du får ett litet "hum".

  SvaraRadera
 8. Åh den tapeten är så läcker! Hoppas att tapeten från Åhléns är fin. Kram Sandra

  SvaraRadera
 9. Jag gillar också den tapeten! Trevlig midsommar

  SvaraRadera