onsdag 18 juni 2008

Träd, träd och åter träd...

Snälla Mari tipsade mej om en trädtapet som finns på Åhlens, den ser ut som nedan! Den kostar "bara" 225:- rullen. Jag tycker den ser fin ut men vill se den i verkligheten först, innan jag bestämmer mej. Lite bättre pris när det är så mycket annat man ska göra också!!!Vad tycker ni? Bild lånad från Huset på ön

7 kommentarer:

 1. Ja den var också häftig. De verkar ju vara i olika färger, den här beige och den andra åt det blå hållet? Vilken passar bäst in?

  Tisdagstema är kul men jag lägger ofta in väldigt sent och vill ju inte göra samma som alla andra. Som jag redan gissat så var nästan alla 150 bidrag bilder på hund/katt, eller barnögon så det valde jag bort. Jag hade tänkt fota ögonkakao men så såg jag att nån hade tagit "min" idé och då var det bara att kapitulera och ta syrrans katt (helskumma ögon!) + kompisens bebis ögon, eller… försöka klura ut nån ny idé... :-)

  Nu åker jag iväg några dagar så jag vet inte om det blir nåt bloggande i helgen, bäst jag önskar trevlig midsommar redan nu. Hoppas ni får bra väder och en bra helg! Kram Monkan.

  SvaraRadera
 2. Jag tror den kan bli riktigt häftig, spännande att höra när du sett den live så att säga.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 3. Vad bra att du hittade en liknande tapet som dessutom var billigare. Håller tummarna för att du tycker om den! Tack för tipsen angående tyget. Jag tror det får ligga ett tag, just nu vill jag inte sätta saxen i det. Brukar nästan alltid känna så där när jag har köpt nytt tyg,jag vill inte förstöra det riktigt än. ;)
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Verkar vara ett bra alternativ. jag har sett den i verkligheten, har för mig att den var snygg!

  SvaraRadera
 5. Den var fin. Fixa o dona har en trädtapet i sin hall, du kan bland annat se den här:
  http://fixaodona.blogg.se/2008/june/faglar-i-traden.html
  Ha en trevlig midsommar! Kram

  SvaraRadera
 6. Underbara trädtapeter, det är svårt att välja vilka som e snyggast av de 2 du visar, de är snygga på olika vis! :D Min kille håller på att stoppa upp en trädfototapet i sitt sovrum! Träd är så fina!

  SvaraRadera
 7. Hejsan!

  Jag är med ute efter en sådan trädtapet och åhlens verkar inte sälja dem längre! Så du råkade inte köpa en rulle eller två för mycket?? =) jag köper dem gärna i så fall! Hälsningar Sabine

  bassne@hotmail.com

  SvaraRadera