söndag 29 juni 2008

En lyckad dag...

Igår blev en lyckad dag då jag och lilla mamsen drog till Jönköping! Vi var inne på både Ikea, village, blomstertid, iems och Åhlens! Mycket vill ha grejjer men man fick hålla hårt i plånboken då det är mycket som ska göras här hemma också. Här ser ni min tavla från Isaform som fått sin plats i Hallen tillsammans med en Ribba ram från Ikea, var egentligen meningen att tavlan skulle stå på tavellisten men det gick inte då den tippade framåt. Ni ser också min welcome dörrmatta från Village som min gulliga mamma köpte till mej igår, Tack!!!=) På tavellisten vill jag ha några gröna ittala ljuslyktor men det får vänta eftersom vi antagligen kommer göra en utflykt till Kosta och handla lite där! En welcome dörrskylt blev det också, den här kommer från Village och kostade 29:-... En liten uggla från Åhlens fick följa med hem... Hittade dessa praktiska kryddförvaringsställ på Ikea, de ska nog egentligen vara i en låda men det funkade lika bra i ett skåp...vem har sagt att allt måste vara som det ska vara!?;) Det inhandlades mest "bra att ha " grejjer på Ikea, nya tallrikar, glas, karaffer mm. och lite värmeljus och lyktor också förstås!!! På iems blev det lite servetter och disktarsor. Kunde ju som sagt handlat mycket mycket mer men ibland får man hålla i pengarna... Så nu har jag nog behandlat min trötthet en aning för jag har hur mycket energi som helst till att grejja...bra medecin att åka och shoppa!=)

15 kommentarer:

  1. Vilka fina inköp du har gjort! Kram Sandra

    SvaraRadera
  2. Vad fint det ser ut!!!
    Kramis

    SvaraRadera
  3. Vilka bra & fina inköp! Snäll mamma som köpte en härlig välkommenmattan! :-) Den där kryddburksförvaringen från IKEA vill jag HA! Har inte sett den tidigare. Måste jag kolla efter nästa tripp dit!
    KRAM!!!

    SvaraRadera
  4. Så söt welcome dörrskylt! Den där ugglan på Åhlens har jag spant på många gånger, jättesöt!

    SvaraRadera
  5. Jag vill också ha en sån fin tavla från Isa. Men tyvärr tycker inte min man den är snygg... Får försöka övertala honom ett tag till :-)
    Gillar fågelskylten också.
    /Annette

    SvaraRadera
  6. IKEA är aldrig fel :-) Jag var där i veckan, det tar knappt 20 minuter med buss dit från jobbet. Farligt. Javisst är shopping bra medicin :-)

    Vad fint det blev! Tavlan passar verkligen bra där, den delen av hallen har jag inte sett förut. Jag vill också ha gröna lyktor, vilken grön hade du tänkt dig?

    Mm, jag gissade nog att det kunde bli klurigt med alla hålen i lådan… Nu är du kanske klar redan, annars är nog mitt tips att använda en svamp att dutta med, då borde man ju kunna ta alla fyra sidorna i ett hål på en gång. Ett hål i alla fall… och sen nästa, o nästa. Du måste nog få en till utmärkelse när du är klar :-)

    Alltså jag tycker nog rött är fint, men inte i mitt hem. Som rosa, älskar rosa, har massor av rosa kläder o halsband, men jag kommer aldrig ha det i inredningen. Och det var faktiskt guldet jag föll för ;-)

    Vet du, jag fick en orkidé en gång och blomman vissnade, så klart, men jag fortsatte att vattna och sen blommade den om! Kommer nog aldrig att hända igen…

    SvaraRadera
  7. Oj så fint det blev med tavlan i hallen. Alla dina andra fynd var ju inte dumma de heller.

    För att slippa att texten gör så där runt bilden så gör du två enter mellan text och bild. Då borde du bli av med problemet.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  8. Vad fint det blev med tavlan där och vilka härliga inköp du har gjort. Min helg har varit lugn och skön. Tar lite semester från bloggandet eftersom jag ska ner till småland i några veckor.
    Ha det så jättebra tills vi ses igen!

    SvaraRadera
  9. Kul att du hitta snygga saker.

    Du var i mina favoritaffärer så jag förstår att du inte kom hem tomhänt.

    Mattan är super, får nog ta en sväng till Village, men åker gärna till city-butiken för de har lite mer och är inte så trång fast A6 är oxå helt ok.

    Isa-tavlorna är läckra, den pryder sin plats i hallen.

    Kram Mari

    SvaraRadera
  10. Så mysigt du har det i din hall! Isa tavlan är så fin! Hoppas du haft en trevlig helg! Kram

    SvaraRadera
  11. Vad mycket fint du shoppat och vad bra det blev med nya tavlan! Kram Anna

    SvaraRadera
  12. Vad fina inköp! Jag gillar Ugglan supermycket. Kollade på honom sist när jag köpte grodan. Kanske han får följa med honom hem nästa gång? :)

    Det blev ju kanonbra med Isatavlan ju! Snyggt med tavellisten till med.

    Kul med lite nytt piff va? :)

    Kram & ha en jättebra dag! /Malin Inspiration & design

    SvaraRadera
  13. Vilken fin dörrskylt, och vilket fynd. Jag måste till stan snart! Hälsningar Sandra

    SvaraRadera
  14. Vilka fina fynd! Å pallen blev superbra!
    Kramar

    SvaraRadera
  15. Åååå...Isas tavlor är sååå fina!!!!
    =)

    SvaraRadera