onsdag 25 juni 2008

Utmärkelse

Jag har fått denna fina UTMÄRKELSE från Camilla med bloggen Rosa Hemmet! Gissa om jag blev glad, precis vad jag behöver just nu, Tack vännen!!!

Nu tänkte jag skicka vidare den till 5 andra bloggare that makes my day, det är inte lätt vill jag lova då jag har så många som besöks dagligen och som är favoriter, men till slut kom jag fram till;

Monkan med bloggen Pyssla och Syssla, en go och trevlig tjej som visar inspirerande bilder och hon har alltid härliga tolkningar på saker och ting!

Malin med bloggen Inspiration & Design,en härlig, trevlig och inspirerande tjej med många intressanta gör det själv tips och härliga Hemma Hos bilder.

Bloggen LivetIByn, en hund och häst tjej med glimten i ögat. En inspirerande blogg med bla underbara bilder från Norra Norrbotten och såklart inspirerande hemma hos bilder.

Lisa med bloggen Lisas inredningsblogg, en sprudlande glad tjej. Här får man många bra köptips och vill ha grejjer och mycket fina Hemma hos bilder.

Malin med bloggen Familjen Carlssons Renoveringsblogg, en trevlig och glad tjej. Här får man följa spännande renoveringsobjekt men även visas härliga Hemma Hos bilder och även en del Köptips.

Har ni aldrig besökt deras bloggar så tycker jag ni ska göra det NU!;) Tack tjejer och alla andra underbara bloggare ni Makes My Day!!!

8 kommentarer:

 1. Oh men tack!! Vilken överraskning när jag kikade in så här innan jag skulle gå och sova. Tack!!

  Väckarklockan ringer vid fyrasnåret i morgonbitti och det känns grymt tidigt.
  Men du vet ju hur det är med tidiga barn...

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 2. Åhh tack snälla du:) Kraaam!

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att du är med och röstar om priset till tävlingen, skålen ser ut att vara en stor favorit. Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Har tittat runt lite i din blogg.
  Tapeten med träden från Åhlens är prisvärd, tycker jag!
  Ha det gott

  SvaraRadera
 5. Gud vad kul!! GRATTIS!
  Kramis

  SvaraRadera
 6. Tjo! Idag kom det fina uppläggningsfatet med posten, det var ju superfint! :D tack ännu en gång och jag blev sååå glad! Supersnygg handstil har du också:) Nu ska jag kolla in bloggarna du har utmärkt! kram

  SvaraRadera
 7. TACK GULLIS!!! =) Glaer jag blir! :)
  Glöm inte bort att DIN blogg också inspirerar och att DU är duktig!!!

  SvaraRadera
 8. Å tack snälla du! Inget dåligt sällskap man hamnade i heller, såna toppenbloggare.

  Och grattis till dig!!! välförtjänt. Make my day. Ja hur skulle min dag funka utan ditt bloggande och dina kommentarer hos mig? :-) Alltid nåt på gång, från att riva väggar till cykeltävlingar, hi hi.

  Stor kram

  SvaraRadera