torsdag 3 juli 2008

Semester snart...

Ikväll har det varit ljusparty hos mej!!! En otroligt härlig doft har spridit sej i mitt (vårt;)) hem. Egentligen helt fel årstid men för mej spelar det ingen roll, kul med ljus när det än är=) Sålde ganska bra och fick själv välja produkter för 400 kr, det blev två svarta höga lyktor som både kan vara inne och ute... Imorrn är sista arbetsdagen sen är det SEMESTER, underbart, den här sista veckan har gått såå segt!!! Ska hälsa på inne hos er imorrn, klockan är mycket nu och jag är dötrött!! Natti natt på er, kram emmsan

6 kommentarer:

 1. Doftljus är aldrig fel. Jag är i samma sits som du. Sista arbetsdag i dag sedan semester. Ska bli såå skönt!

  Ha en bra dag!
  Kram Ulli

  SvaraRadera
 2. Underbart med doftljus, snart är ju ändå kvällarna lite mörkare och då är skönt att tänd ljus.

  Skönt med semester men tog bara 3 veckor och ångrar mej nu, det är för lite när man sliter året om. Får ta en vecka i höst eller nåt sånt.
  Ha det så gött nu på semestern.

  SvaraRadera
 3. Gud vad härligt med semester... min börjar inte förren om en vecka.. men tippar att för min del så kommer det att gå ganska snabbt med tanke på att vi håller på med huset :D

  Hur går det för er med framside projektet då ?

  kramizar

  SvaraRadera
 4. Har aldrig varit på ett ljusparty men det låter som om det kunde vara nåt för mig. Dom har mycket fint låter det som.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 5. Ljusparty låter kul, jag "glömde" köpa ljus när jag var på IKEA sist.

  Visstja, nu börjar ju dina två veckor som pool-pingla ;-) Jag har en vecka kvar att jobba och om allt går som planerat så blir det tåget till Tidaholm på onsdan den första semesterveckan.

  Jag jobbar med support, trodde det märktes... när jag gör mina små försök att tipsa om hur man kan komma tillrätta med strulande bilder :-)

  Support på jobbet gäller en applikation där man registrerar kundärenden och om nån har frågor, problem, behöver utbildas etc så rycker jag in. Eller skapa utbildningsmaterial och testa nya funktioner, att de funkar som det är tänkt.

  SvaraRadera
 6. Ha en skön semester, jag vill också vara ledig men får jobba på två veckor till. Det ser ut som ni har och göra på er semester, vi ska också ta tag i utsidan när vi är lediga!

  SvaraRadera