lördag 5 juli 2008

Målade granar...

Carolas vardag frågade mej för ett tag sedan vad jag använde för färg till min skalade gran!? Ska svara på detta och för er som undrar så kan jag berätta att jag gjorde så här; Tog en gran i önskad storlek, när den är färsk. Sen var det bara att skala av allting! Efter det så fick den stå och torka ett tag innan jag målade den med vanlig vit färg som man använder till snickerier inomhus mm. Går säkert med de flesta färger och sorter, men som sagt, jag tog vad som fanns hemma! Hoppas det gav svar på din fråga Carola?=) Nu ska jag sova...kan sova länge imorrn, nu har jag ju SEMESTER!!!=)

9 kommentarer:

 1. Jag läste först "målade grannar" och tänkte vem har nu målat vem ;0))

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 2. Grattis till semestern, måste vara underbart! Själv har jag minisemester i helgen, haha hela 6 veckor kvar tills vi åker till Bulgarien..suck längtar! kraaam

  SvaraRadera
 3. jag hade en stor gren som jag hade satt upp på vägen för några år sedan. Den målade jag med vit lack färg och det höll bra.

  SvaraRadera
 4. Vad käckt!!! Hoppas att du får en underbar semester!!!!
  Massa kramisar

  SvaraRadera
 5. Tycker det var en rolig idé med den målade granen, har ju sett den här på din blogg förrut men kanske inte kommenterat?! Fina vägglampor förresten!

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Vad roligt att kunna använda naturmaterial i inredningen! Vad härligt med semester :)

  Svar: Jo lovar att visa kort på presentinslagningen om det blir bra vill säga :)

  SvaraRadera
 7. Amen den var ju cool. Själv letar jag efter några braiga kvistar ... Får väl ge mig ut en runda idag. Hoppas du har en skön söndag! KRam

  SvaraRadera
 8. Mmm det låter underbart med semester. Jag har en vecka kvar tills det blir sovmorgon...mmmm
  Granen blev ju toppenfin. Ha en härlig dag!

  SvaraRadera