onsdag 23 juli 2008

Vardagsrummet i mina tankar...

Nu när vi nästintill är klara ute, bara lite småfix kvar, så har jag börjat fundera på vardagsrummet! Tror det blir den sista "träd"tapeten som jag visade, gillade den och priset var okej. Målarfärg till de andra väggarna finns redan hemma, det blir vitt förstås!!!=) Nya matsalsmöbler ska inhandlas, en golvlampa, en Fatboy och lite annat skojj. Sen har jag även funderingar på kuber, tycker det är toksnyggt, ta gärna en titt inne hos Malin, hon har gjort jättesnyggt med sina kuber! Hittade dessa tre på Jotex för 699:-, enda problemet är att de inte är vita, men det kanske går att måla dem, eller vad tror ni? Annars får man leta vidare...Men innan det är dax för vardagsrummet så ska vi åka till Hunnebostrand på lite semester, älskar kusten! Och sen har vi en 30 års fest att planera, sambon fyller snart!!!
Bild lånad från jotex.se

11 kommentarer:

  1. Hej systrarna Grene har billiga kuber både vita och svarta. Finns i malmö och i Danmark.

    Hittade din blogg för en vecka sen och nu är jag nästan beroende. Tack för all inspiration du ger och sluta inte skriva.

    SvaraRadera
  2. Snygga! Snyggt med svarta med ju. :)
    En sådan kunde nog varit snyggt som avlastnings/sidobord också, i ett tvrum eller ungdomsum.

    Hoppas du hittar några kuber som du gillar. Jag funderar på att flytta i hop våra kuber litegrann. Får se. :)

    Ha en mysig kväll! Har en sak på G i köket. Kika inom i kväll så kanske du får se. Om det blir klart. :) Eller så slänger jag upp det morrn. :)

    Kram kram

    SvaraRadera
  3. Eftersom Jotex och Ellos samarbetar tro jag att det är samma kuber som Ellos har vita fast Ellos har bara två-pack. Beställde de från Ellos till sonen och de ser likadana ut som dessa. Mina från Inreda försökte sonen byta till sej ist. men icke sa nicke! De är mycket kraftigare. Fast de från Ellos var jättesnygga oxå!

    SvaraRadera
  4. Det låter mycket snyggt det du nämner, tror med säkerhet kubhyllorna går att sprutmåla.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  5. Mysigt att åka till Hunnebostrand! Västkusten är verkligen supermysig! Hoppas att ni får det toppenbra! KRAMISAR!!!

    SvaraRadera
  6. Det låter som att det kommer bli snyggt! Jag gillar kuberna!
    Nu finns servettvikningen på min blogg: http://inredning.webblogg.se/2008/july/servettvikning-1.html
    Va mysigt med Hunnebostrand, där har jag inte varit på många år. Ha det bra! Kram

    SvaraRadera
  7. Dom är jätte snygga!!! Jag vet att Ellos faktiskt har vita så ta en titt där om du vill :-) Det är sådana man sätter på väggen!
    Hur har du det? Har du semester? Jag börjar i stort sett min semester nu. Jätte skönt.. men jag har blivit så förskyld.. blää inte kul!
    Kramis

    SvaraRadera
  8. hej gumman. jo nu är det bestämt, jag börjar blogga igen, kankse inte varje dag men några gånger i veckan iallafall:)

    vad fint ni gjort på gården, jättesnyggt!! Och de där kuberna är så snygg men jag måste nog säga att de snyggaste jag sett och som jag är väldans avis på är dina i betong.

    Med mig är det bara bra, semester och jag bara njuter av att få vara ledig:)

    Hur är det själv?
    Kram/jenny

    www.jennyshus.webblogg.se

    SvaraRadera
  9. Hje!
    Jag såg en bild i K-Rauta reklamen som kom i brevlådan idag, med sådana här kuber! De hade ställt dem på golvet lite snett framför varandra & hade någon sak i varje kub. Det var faktiskt jätteläckert! Ett alternativ till att ha dem på väggen! Nu åker vi på semester! Hoppas att du får en härlig vecka! KRAMISAR!!!

    SvaraRadera
  10. Hoppas du får en riktigt skön semester! Västkusten är bäst... :-)

    Kram Annette

    SvaraRadera
  11. Jag fick hem reklam från Jotex idag där man får 50% valfri vara. Ange 2831 som erbjudandekod. Då kanske det är värt att måla de vita sen :) Kan bli hur bra som helst. Kram

    SvaraRadera