söndag 31 augusti 2008

Bloggen har blivit lidande...

På grund av lite tråkigheter i det annars underbara livet så har bloggen blivit lite lidande några dagar men nu ska det bli ändring på det!!! Kan meddela att dataummet numera är vitt och tapetsering pågår, Ikea blev nog rika på min vistelse så jag har massa skojj att visa=) Vi har dessutom fått en jättefin förlovningspresent från söta lilla mamma, av märke CULT DESIGN, så massa bilder komma rasa in här ikväll så håll utkik=) Tack för alla söta och fina kommentarer, ni gör livet lite enklare...och man längtar verkligen till att få läsa alla kommentarer!!! Ska dessutom kika in hos er ikväll och se vad ni haft för er på sistone!?Kram

10 kommentarer:

 1. Förlovningspresent?! what? har ja missat ngt??! *grattis*
  ja IKEA kan man verkligen inte gå på utan att plånboken blir betydligt lättare, både på gott och ont ju! :D Flitig du varit med datarummet, eller ja ni kanske? :D KRAM

  SvaraRadera
 2. säger som Lisa. Har jag missat något:-) Stort grattis!!!

  Hoppas det inte är något allvarligt som hänt och att det ordnar till sig.
  Ser framemot att se ert datarum, vet att det kommer att bli jättebra:-) Kram/jenny

  SvaraRadera
 3. Hej gumman! Trist att läsa att dy har det bekymmersamt just nu. :( Jag hoppas du känner dig lite piggare nu!? Känn ingen stress med bloggen, vi är här & väntar. :) Men jag förstår, man känner så.

  Har själv varit med om ledsamma saker på sistone. :S Inte alltid man får den "rätta" blogglusten då men jag försöker ändå att göra mitt bästa.


  Stor kram till dig bästa Emma! :)

  /Malin Inspiration & design

  SvaraRadera
 4. va det har jag missat???? jag som laser har varje dag????? stort grattis!!!!
  kraaaaaaaaaam
  anna

  SvaraRadera
 5. Åh, hoppas det inte är nåt allvarligt?!

  Ser fram emot att få se era fynd, samt förlovningspresenten som redan låter lovande när du säger Cult!!

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 6. Hejsan, hoppas det inte är något allvarligt! STOR KRAM

  SvaraRadera
 7. Hoppas att tråkigheterna inte är tråkigheter längre... Ser fram emot alla dina utlovade bilder!!! Ta hand om dig! KRAMISAR!!!

  SvaraRadera
 8. Hoppas allt löst sej till det bästa. Ingen panik vi finns som sagt var kvar här.

  Ska bli spännade att se vad du shoppat loss med för saker.

  Kram

  SvaraRadera
 9. Hej vännen. Tråkigheter… så tråkigt att höra. Hoppas det reder ut sig, eller helst redan har gjort det! Jag hoppades ju inom mig att det var nån rolig anledning till att du var frånvarande. Men ta det lugnt med bloggandet, klart det är viktigare att fokusera på de ”riktiga”/viktiga sakerna i livet. Förlåt om jag stressade dig.

  Men du kom iväg till IKEA i alla fall, det är ju ett positivt tecken :-) Och det låter som att ni fått en fin förlovningspresent (åh, så skriver du inte ens vad det var för nåt!), vad kul att sambon också älskar Cult ;-)

  Jag har aldrig känt behov av nåt Koziol-fat förrän den där tävlingen. Din idé att vi skulle dela om nån av oss vann var ju lysande, synd att det inte blev nån vinst, men det var säkert jättenära. Jag såg nån som hade ett sånt fat med godis på och då hade jag börjat föreställa mig nåt liknade här hemma. Aha, du tänkte ha saker på du. Men nu gick det som det gick så nu behöver vi ju inte fundera på hur vi skulle ha löst det rent praktiskt om vi skulle ha delat :-)

  Du, en till hemsk sak med Formex var att jag måste trängas med mässbesökarna på tåget, då gällde det att stänga av öronen och inte lyssna på deras glada prat…

  Ha det allra bäst och ta hand om dig, kram Monkan

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Vilken fin blogg du har! Gillar bilden bakom bloggbeskrivningen! Ska kika lite mer, är nyfiken! =)

  /L

  SvaraRadera