söndag 31 augusti 2008

En tjuvtitt...

Här kommer nu en liten tjuvtitt på datarummet, alla väggar har blivit vita och sen har vi använt oss av en tapet som vi lagt på "fel" håll, som en jättebred bård!!! HÄR och HÄR kan ni se hur det såg ut innan. Nu återstår bara att möblera och piffa, det roligaste! Det får bli imorgon för nu är klockan på tok för mycket... Här ser ni den underbara förlovningspresenten från CULT DESIGN som söta mamma gav oss, hon är bara för snäll! Har spanat in den länge länge och nu har jag (vi;)) den. Tack mamma!!! Tack alla ni för de uppmuntrande och gulliga kommentarerna, det värmer och förhoppningsvis blir det bättre snart...KRAM

11 kommentarer:

 1. Kommer att bli ett jättesnyggt datarum, häftigt med en våd så på tvären, bli inte förvånad om jag tar efter lite.
  Fin ljusstake ni fått i förlovningspresent.

  Ha en bra dag!!

  Kram

  SvaraRadera
 2. ah kommr att bli superfint!!! jag alskar cult design sa mycket fint
  kram
  anna

  SvaraRadera
 3. Vad läckert att sätta tapeten "på fel håll". Ser fram emot att se rummet efter piffning. Detta verkar lovande.

  Ha det så gott!
  Kram Ulli

  SvaraRadera
 4. Tjo! Vilken ra idé att använda tapeten som bård, vart ju verkligen annorlunda och fint! :D Supersnygg förlovningspresent från mammsen! kram

  SvaraRadera
 5. Datarummet ser ju ut att bli jättefint! Väntar med spänning på möbleringen!
  Ha det så gott!

  SvaraRadera
 6. Emma; Vad bra att orden värmde. Det kan man behöva i bland. Ja i bland kan man verkligen missta sig på en person. Hoppas att det känns något bättre nu. Stor kram till dig!
  /Malin Inspiration & design

  SvaraRadera
 7. Vad snygg förlovningspresent! Vad fräckt det blev med tapeten så som en bård. Kram

  SvaraRadera
 8. Så fin Cultvariation! MEN du vad smart att lägga tapeten som en bård! Blev verkligen effektfullt och otroligt snyggt! Din idé gissar ja på *blink*
  Ha en trevlig kväll! KRAM på dig

  SvaraRadera
 9. Vilken bra idé att sätta tapeten på tvären - blir ju helt annan effekt! Åh, vad kul att få piffa till rummet, det är ju så roligt när man äntligen får göra det man väntat på ett tag! :-)

  SvaraRadera
 10. LÄCKER bårdlösning ni har gjort. Annorlunda & tufft!
  Vilken fin ljusstake & present av mamma! Jag visste inte att man kund eha vanliga ljus i denna ljusstake. Vad är det för manschett man behöver då???
  KRAMISAR!!!

  SvaraRadera
 11. Åh, var det en Change ni :-) fick! Det var ju Change jag skulle köpa (vit har jag till slut bestämt mig för) i lördags när affären var stängd. Men men, anar jag en vit i bakgrunden också?!

  Ja, klart vi saknat dig!!! Usch vad jobbigt, att behöva bli så besviken på nån. Hoppas verkligen du kommer igenom det och mår tipptopp snart igen :-)

  Kram

  SvaraRadera