måndag 11 augusti 2008

Vaknat till liv...

Hej på er! Nu har jag återhämtat mej efter Lördagens festligheter, tror inte vi kom i säng förrän vid 4 i Söndags morse. Men oj vilken lyckad fest det blev, sambon var helnöjd! Han fick bla. fiskegrejjer, eldningsställ till braskaminen...ska visa nån dag...+ massa pengar och blommor. Men nu var det visst inredning denna blogg handlar om;) Fast man vill ju vara lite personlig och prata om annat oxå...eller hur!? I förra veckan beställde jag tyget (som ni ser på bild) Marimekko-Kullervo på 4her.nu. Har spanat på det länge länge och eftersom jag inte vart nöjd med gardinerna i köket så klickade jag hem detta, tror det kan bli kanonbra...bara det blir omtapetserat snart oxå!? Fast först ut nu är gästrummet, har börjat riva tapet lite smått!!! Vill ju oxå tacka snälla, gulliga Fia för den fina bloggvinsten. Det var 4 underbara dofttvålar från Himla, önskar ni kunde känna hur gott de luktar!? Tack gumman!=) Bild lånad från 4her.nu

11 kommentarer:

  1. Grattis till vinsten och till den lyckade festen! Klart att man måste va lite personlig :D
    *svar* jo jag tänkte faktiskt på dig när jag satt där och pillade i alla hålen med pensel..usch! :D KRAM

    SvaraRadera
  2. Kul att ni hade en lyckad fest! Det är ju så kul med fest även fast det är lite mycket med förberedelserna innan. Men efteråt är det värt det.

    SvaraRadera
  3. Vilket snyggt tyg! Kommer bli riktigt snygga gardiner av det. Vad kul att festen blev lyckad!

    Ha en bra dag!
    Kram Ulli

    SvaraRadera
  4. Så kul att festen blev lyckad och hans pengar kommer bra till pass då kan du shoppa upp dem (hum)

    Min semester är slut för längesen därför känner jag att hösten blir lång om jag inte försöker njuta nu trots väderet och mycket är ju på G här hemma om två veckor.
    Ha det så gott!

    SvaraRadera
  5. Roligt att det blev en lyckad fest! Snyggt tyg! Kram

    SvaraRadera
  6. Hej! Kikar inom. :) Hoppas allt e bra!? Kram

    SvaraRadera
  7. Vad kul att det blev en lyckad fest.Då är det värt allt fixande och donande innan:-) klart man ska va lite personlig ibland också.

    Jättesnyggt tyg du köpt, har helt missat det tyget.Blir nog jättesnyggt i ert kök.
    Kram/jenny

    SvaraRadera
  8. Tycker bara det är kul om man blir lite personlig. Så trevligt att sambon blev nöjd med festen. Låter lyckat när du berättare.

    Supersnyggt tyg!

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  9. super att festen var sa lyckad forstar om det tog tid att aterhamta sig, jag ar helt utslagen dagen efter nu for tiden om jag gar pa fest...........
    kram
    anna

    SvaraRadera
  10. Kul att det blev ett lyckad fest, de är ju de som håller på till 4 på morgonen! :D Det var ett snyggt, enkelt och stilrent tyg som säkert gör sig jättebra i ditt kök! :)

    SvaraRadera
  11. Det var kul att det blev en lyckad och trevlig fest.
    Snyggt tyg, ser fram emot bilder på gardiner sedan... :-)

    Kram Annette

    SvaraRadera