tisdag 2 september 2008

EFTERLYSER!!!

EFTERLYSER en nätbutik som säljer pennor och annat snyggt från ORDNING&REDA? Gillar deras grejjer, speciellt pennorna men tyvärr så har jag långt till närmsta Ordning&Reda butik!!!=/Vill ju ha snygga pennor nu som matchar kontoret....Hoppas någon kan hjälpa mej!?=)

4 kommentarer:

 1. Jag ska hålla ögonen öppna! Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Skulle oxå behöva inhandla lite snyggt till skrivbordet. På Granit har det en massa snyggt oxå men finns ju inte som webbshop. Var där i somras men blev dumsnål.
  Har inte Lagerhause sånt, är väl inte så långt till Borås??

  SvaraRadera
 3. Har ingen aning faktiskt men tänkte tipsa om åhlens. När jag var där sist så såg jag några snygga pennor och sudd och grejer från ett märke som jag typiskt nog inte kommer på vad de heter just nu. Men de påminde om ordning och reda. Kram/jenny

  SvaraRadera
 4. Verkar inte som det finns någon butik som har deras saker.. de kanske bara finns i sina egna butiker och inte säljs tillsammans med andra grejer.. vet inte. men kollade deras hemsida. http://www.ordning-reda.com/
  och nör jag tryckte på "shops" så stod det såhär längst ned:
  "If you don't find a shop in your area, please contact your closest shop to find out if they are able to send products via mail order."
  de kanske kan till o me skicka en katalog elle rnåt till dej me sakerna o sen att du mailar o beställer..kan inte bli annat än ett nej..o då kan man ju försöka med nästa ordning och reda butik. hehe. lycka till!

  SvaraRadera