söndag 14 september 2008

Lite ommöblering och lite lite oranget...

Nu har vi möblerat om lite, vi har vänt på matbordet, blev mycket bättre och rummet ser genast större ut!!! Vill ju ha ett vitt högblankt matbord med vita stolar men det får vänta, fyller ju år om ett tag och då kan man önska sej presentkort!=) Här ser ni nya gardiner i form av draperier från Hasta, dyra men snygga... Tapetprover, Kvitter , från måleributiken har stått i garderoben ett tag... ...nu fick de sin plats bakom matbordet. (Lampan är inte flyttad än) Ljustavlan fick sej ny plats och nytt tyg från Ikea. Krukgubbarna fick också de byta plats. Fattas bara en vit tavellist. Lyckades hitta två oranga ljus på Hem&Hobby!?=/ Två nya ljuslyktor och en ny kruka! På den lokala blomsteraffären hittade jag dessa manschetter till change med lite lite oranget i...=) Lite ombyte fönöjer, kul att gå och pyssla och grejja nu när det är lite kyligare ute! Det är inte mycket oranget jag hittat men litegrann, jag är på jakt! Jag vill ju helst grejja med allt på en gång men nu går ju inte det eftersom jag inte hittar det jag vill ha, vet ni någon bra nätaffär med mycket oranga grejjer i så hojjta till=) Nu ska jag hälsa på hos er...ha en fortsatt TREVLIG SÖNDAG!!!

12 kommentarer:

  1. Fint du har det! Jag gilalr verkligen tygtavlan med belysning. Kanske ska man göra sig en sådan:P? Kram

    SvaraRadera
  2. Åh va fint du har det! :)
    Ha en skön söndag! Kram
    /Kristinas Hus

    SvaraRadera
  3. Vilka fina bilder! Jag tycker att tygtavlan är kanonsnygg! Hur har du gjort den? Har du bara satt fast ljusslingan med nånting på baksidan av tyget?

    Hoppas du haft en trevlig helg!

    SvaraRadera
  4. Såg att du hade krukgubbarna på hyllan, mysigt!

    Snyggt draperiet va, gjorde sej perfekt.

    Orange var det här med nu, ja den färgen härjar överallt. Snyggt!

    Cult, jag vad ska jag säga, jag vet faktiskt inte längre......har nog tröttnat lite konstigt nog, min change ligger i skåpet men vi får se vad som händer kanske kommer gnistan tillbax annars säljer jag allt ihop, har massor. Fast det i badrummet älskar jag.

    Village har en hel del men finns ju inte hos dej. Såg en häst hos Jotex i orange, kanske det vore nåt fast då måsta man beställa mer.

    Ha en bra kväll!!

    Kram!!

    SvaraRadera
  5. Hej! Självklart är det ok om du länkar :) Kan jag länka till dig oxå?
    Det är riktigt snyggt med orange, det känns lagomt höstigt och är snyggt till det svart/vita som är inne nu. Konstigt att de inte hade nåt orange...
    Var kommer de snygga "betong"-kuberna på hyllan ifrån?
    Kram Therese

    SvaraRadera
  6. Åh vad ni har det SNYGGT!!! Jag blir så avis på alla som har det så stilrent. Tittar mig omkring här hemma och fattar inte hur det ska bli stilrent här... men men...
    Om du får ett vitt matbord och vill göra dig av med det du har så kan du ju höra av dig... Hehe... =)
    KRAM

    SvaraRadera
  7. Vad mycket fint du visar! Läckert med tygtavlan med belysning under!

    Svar: Kaminen och glaset... var tvungen att fråga maken om han gjort rent den nyligen, och det hade han visst. Fast bara med lite hushållspapper...

    SvaraRadera
  8. Ja den är verkligen inspirerande! Vilket underbart fint hem du har!! Kram

    SvaraRadera
  9. Wow - här händer det grejer med din blogg! Läckert med svart bakgrund & vit text!

    Vad FINT ni har det!! Ljustavlan har jag tänkt LÄGNE på att göra. Har du skrivit om hur du gjort den i ett tidigare inlägg? Eller har du möjlighet att ge en liten beskrivning??? BLir inte tyget varmt av lamporna & vad har du för lampor? KRAMISAR!

    SvaraRadera
  10. Så fint och åhh vad jag gillade dina kronljuslyktor och tavlan med ljusslingan bakom sååå mysigt! KRAM

    SvaraRadera
  11. Hej gumman! :) Känner igen det där med att ivlja greja med allt på en gång. Man vill ha igenom sina idéer direkt. :)

    Jag gillar dina tre tavor på rad. Så smart att beställa tapetprover också. MÅste själv få tummen ur att göra det. Men det finns ju så många fina tapeter! Man måste ju välja också. :)

    Vad mycket du har piffat med! Duktig är du. :) Tavlan med ljusslingan är tuff med. Kul idé!

    Nä nu måste jag nog upp & röra på påkarna lite. Man fastnar ju lätt i bloggvärlden. Finns så mycket inspiration på bloggarna.

    Tack för inspirationen du bjuder på idag. :)

    KRAM Malin

    SvaraRadera
  12. Oj här har det hänt massor sen jag var här senast, har haft lite uppehåll, rätt skönt! Fint med belysning på tygtavlan även tapettavlorna, snyggt! Det är ju annars svårt att hitta fina tavlor!

    SvaraRadera