lördag 4 oktober 2008

Hösten är här...

Höstplanteringar...vid hus nr. 25!!!

Tiden går så fort att jag inte hinner med och åter igen har bloggen blivit lidande några dagar, men hoppas ni kikar in här ändå emellanåt, era kommentarer och att ni kikar in här det är guld värt, bara så ni vet!!! Har planterat lite på framsidan, blev genast mycket finare och mer välkommnande. Annars har jag lite småprojekt på g som kanske kan visas snart...i natt invigde min lillebror det nyrenoverade gästrummet och det fick godkänt, han sov gott!!! Annars idag har det röjjts lite i källaren, hemskt vad skit det blir där nere...någon mer som har samma problem?? Längtar tills den dagen då det blir iordning där nere och jag får en jättestor och fin tvättstuga, UTAN spindlar=) Lovar att imorgon ska jag kika in hos er och se vad ni har haft för er, ska krypa ner i sängen nu, är såå trött. Ha en trevlig söndag, kramar!!!

16 kommentarer:

  1. Jättefint, älskar ljung och kål ihop. Snygga krukor du har oxå.

    Du får stå på loppis nu när ni har röjt, inte så långt att åka till Jkpg och loppisen där för Er.
    Det var verkligen lönande.

    Grannen har varit flitig och fixat nästan alla våra utekrukor fast hon har lämnat en till mej. Får se när jag kan lämna min borg och ge mej iväg.

    SvaraRadera
  2. Kanonfina planteringar! Jag är svag för betongkrukor.

    Ha det så gott!
    Kram Ulli

    SvaraRadera
  3. Uhh spindlar...:)
    Så fint du planerat! Det är så höstigt med ljung! Fint!
    Hur går det med innerum? Hoppas att du har en skön söndag! kramkram

    SvaraRadera
  4. Vad fint!
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  5. Finfina höstplanteringar!

    Skulle verkligen behöva en spark därbak så jag får tummen ur och planterar om våra gamla vissna blommor....

    SvaraRadera
  6. Vad fint med ljung! Lila är ju höstens stora färg:) Kram

    SvaraRadera
  7. Men du seriöst!!! Så snygga de är! Jag är ju en sucker för vitt och svart och vad skulle passa bättre till det vita bordet då? Har du lite tydligare bilder som du kan maila mig?? pris? KRaMKRAMKRAM

    SvaraRadera
  8. Härliga höstplanteringar!

    Kram Annette

    SvaraRadera
  9. Äh, man kan inte låta bloggen gå före andra viktigare grejer man gör ibland. Jag har bloggkoll så jag tittar in när ett nytt inlägg dyker upp. Supersmidigt!:)
    Och finfina planteringar du fixat!

    SvaraRadera
  10. Har också ljung och kål, det är så fint :) Snygga krukor du har!
    Kram Therese

    SvaraRadera
  11. Fint du har planterat!! Ljung är verkligen vackert! Ha det så bra! Kram Pernilla

    SvaraRadera
  12. Jättefint med sådana planteringar. Vi har så mycket mer höstigt här, det känns nästan som om vi blivit snuvade på hösten och vintern redan är här... Men jag ska nog plantera nåt till helgen.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  13. Oj så härliga planteringar du har gjort, det är så vacker att låta det blomma även på hösten, det borde vara lag på det! :D Kul att vara tillbaka jag har saknat er alla jättemycket, massor av roliga inlägg att kika runt bland och inspireras! ha det fint tjejen

    SvaraRadera
  14. Det är så otroligt härligt med ljung, älskar den dova lila färgen. Har också planterat lite ute på balkongen som jag kan njuta av!
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  15. Nämen vad säger du, tvättstuga utan spindlar, men safaritjejen då! är inte det lite tråkigt ;-) Hmmm, jag har fotat systersonens Spindel, alltså en modell stor, som man har i bur (heter de ju så klart inte, men glaslåda…). Undrar… om jag ka lägga ut en bild på den (henne) i min blogg!

    Och, ni har 25 (minst?) hus, eller? :-) Ja jag har ju sagt att det verkar som att tomten såg större och större ut för varje bild du visade i somras. Jättefina höstplanteringar och härliga färger! Det är så fint med betonkrukorna.

    Ja! Småprojekten får du gärna visa, och blev det nån Wordle-tavla till gästrummet? Jag har fortfarande bara gjort en, den som jag gjorde till pappa, jag vet inte riktigt vad jag ska ha för texter, men det kommer nog snart.

    Åååh! I helgen är det äntligen!!! dags för årets inredningsmässa!!! Och har jag tur så kommer jag in gratis t.om för idag på lunchen fick jag två biljetter av en kille som jobbar på mässan (kompis till min kollega/kompis som jag lunchade med). Det som känns osäkert är att det är en ruta för företagsnamn och den är tom men han sa att det var ok, de hade fått biljetterna på det sättet . Går det så går det (jag tänkte att det kanske skulle varit ett namn tryckt eller stämplat). Lööördag, mässan!!! :-) Åh, jag måste ju kolla igenom utställarlistan.

    Filtunderlägget var jättefint. Tänk om Innerum kunde vara med på mässan nästa år, då kunde väl du få åka hit och jobba i deras monter :-) Eller näe, då skulle jag ju bara stå och prata med dig hela dagen och inte gå runt och kolla på något annat :-)

    Kram

    SvaraRadera