lördag 8 november 2008

Börjar tillfriskna!!!

Nu börjar man ÄNTLIGEN känna sej som en människa igen, fortfarande täta toabesök men dock inte så trött så på måndag är det jobb som gäller! Kanske blir en tur till Ikea imorrn oxå om jag orkar!? För ett tag sen sydde jag nya kappor till vardagsrummet och så här blev det...lite murrigt och mysigt nu till Vintern!!! Medans jag legat på soffan och domderat så har sambon så snällt fått flytta "kakoplanschen" från hallen, då såg det ut så här! Nu hamnade den i köket, vilket var meningen från början när jag köpte den. Ska ha två mindre tavlor brevid, det är därför den inte hänger i mitten=) Kan även berätta att de "riktiga" gavlarna till stringhyllan har anlänt så dom ligger nu och väntar på att bli målade...Ha en skön Lördagskväll, här blir det film och GODIS!!!

10 kommentarer:

 1. Gillar din blogg!! Kolla gärna in hos mig och säg vad du tycker om min nya lägenhet =)
  kram

  SvaraRadera
 2. Åhh tack för din snälla kommentar om min shop:) Det är kul att höra att du gillar det jag har i butiken. Man är ju nervös när man köper in om andra också gillar det:P Åhh godis och film låter inte dumt du! Kram

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att du börjar friska till!!! Hoppas att du hinner njuta av helgen lite & att du till & med orkar med ett IKEA-besök. :-) KRAMISAR!!!

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Jag testade att beställa två paket kuber och det kostade 495 kr ett paket kostar 195 kr fast det understiger ju 500 så då måste man ta nån annan sak oxå för att fylla upp till 500 kr.

  Testade precis att göra en ny beställning för skojs skull....

  Kram!!

  SvaraRadera
 5. Vad fint de är, med gardinen och alla fina kuddar och pynt. Ja visst är de mysigt med lite murrigt så här års, och tända massa ljus.

  Men usch, ”nåt med magen” låter inte bra alls! Jag har en vanligt simpel förkylning och tycker att det är jobbigt, det går ju liksom inte att jämföra. Stress, aj aj, ja sånt känner jag till. Aha, tänker på IKEA, ja det är ju helt klart ett friskhetstecken :-) vad skönt!

  Jag har en liten utmaning till dig, en ganska kul faktiskt tycker jag. Om du har ork så ta dig an den, man kan ju göra den på olika nivå… t.ex skicka vidare kan ju göras lite "öppet" i bloggen, till alla som vill, för det är ju faktiskt svårt att hitta bloggare i sin "umgängeskrets" som inte redan har varit med.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Krya på dig gumman, hoppas du blir bra snart! Aldrig kul när man är sjuk!
  Godis, film och ikea låter inte fel..sen i vilken ordning man tar dem spelar ju heller ingen roll=)

  Ha en mysig söndag

  SvaraRadera
 7. Skönt att du mår bättre.

  Kram Annette

  SvaraRadera
 8. Tjopp! Snyggt med kappor i vardagsrummet, det är ju lite ovanligt oxå :) Gillar kakaotavlan massor.

  SvaraRadera
 9. Hoppas du mår bättre nu! Det är ju så jobbigt med magsjuka... Här hemma kommer det komma som ett brev på posten vilken månad som helst - från dagis får man garanterat det, ett par omgångar om året... :-|

  SvaraRadera
 10. Hoppas att du mår bättre nu! Så fint ni har det!!!

  SvaraRadera