måndag 10 november 2008

Ikeabesök nr 5011

Efter ett trevligt Ikeabesök igår så fick jag förutom 7 värmeljusförpackningar med mej lite annat trevligt i vagnen. Blev två nya skoställ, "Frän" 79:-, lätt att dammsuga under det gillar vi!!!

Dessutom blev det 5 st "Ribba" ramar (dom är svarta i verkligheten) som fick sin plats i hallen. Har tänkt att sätta i lite förlovningskort i. Nu undrar jag om ni tycker ramarna sitter "bra" eller om jag ska möblera om dom, ser det för stelt ut?? Nu fattas enbart en matta i hallen och en "welcome" text sen är jag nöjd...för denna gång!;) Handlade så klart lite annat smått och gott, bl a. blockljus, skålar mm. Nu åter till källaren och målning av stringhylla och sen blir det Prison Breake...mums!!!

16 kommentarer:

 1. Nepp, det ser inte stelt ut, det ser harmoniskt ut! Mycket snyggt!

  SvaraRadera
 2. Komma hem från IKEA utan en massa ljus har jag heller aldrig lyckats med, det är bara så.

  Gillar Ribbaramarn och de blir nog perfekta att ha förlovningskorten i. Tycker de sitter bra.

  Ikea fick inget besök av mej i söndags men i lördags. Hojta till i god tid nästa gång så kan vi kanske ses, skulle vara kul.

  De där skoställen gillar jag oxå, försökte få dottern att köpa såna men icke, så ibland har mor och dotter inte lika smak.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jättefina skoställ! Hoppas du mår bättre, det ser jättefint ut med ramarna med!!Ha de bra Kram Ellie

  SvaraRadera
 4. Så snyggt, skoställen är fiffiga. Vi har ett skoskåp i hallen och det är bra det med eftersom våra hunar gärna bär bort skorna.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga inköp! Jag tror det kommer att bli en Ikeatripp till helgen för min del. Jag tycker det såg fint ut med tavlorna.
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Det var bra skohyllor, både snygga och praktiska.

  Kram Annette

  SvaraRadera
 7. Tycker att ni placerat tavlorna bra! Mysigt med många ljus! IKEA slukar nog mycke pengar från dem! Så fint med skohyllorna! Praktiskt ja som du skriver och så snygga till resten av inredningen, gillar verkligen tapeten! KRAM

  SvaraRadera
 8. Inte stelt! Ser bra ut tycker jag. :)
  Du är en riktig pysseltoka du! :)
  Synd vi inte kan pyssla i hop! Jag
  skulle kunna pyssla dagarna i enda. :D

  Kram kram

  (Malin Insp/design)

  SvaraRadera
 9. Jag tycker inte alls det ser stelt ut!
  Får man fråga var tapeten kommer från? Den var riktigt snygg!
  /Jennie

  SvaraRadera
 10. Vilka smartttta skoställ, de som svävar fritt, lätt med städningen som du skrev! :)

  SvaraRadera
 11. Svar: Tack att du håller tummarna! Vi får veta i slutet av nästa vecka om han fick jobbet. Kram Sandra

  SvaraRadera
 12. Vi har också de skohyllorna och är så nöjda med valet! Vad snyggt ni har i er hall! Kram Anna

  SvaraRadera
 13. Ååååååååkej. SJU??? Vet du, när jag klev upp på kökspallen igår för att ta ner några värmeljus från en låda uppe på köksskåpet, såg att jag hade 2,5 paket, så tänkte jag just den tanken: Undrar hur många värmeljus alla har hemma, om man skulle fota. Jag fattar ju att jag ligger i lä med bara 2,5 paket. Men, SJU???!!! Vilken varm o skön o mysig höst/vinter ni ska få :-)

  Jag har inga problem att hitta smycken jag vill, det är bara att börja gilla ;-) Och så är det bra (farligt!) med en kollega på jobbet som gör riktigt fina saker. Men värst är när halsbanden överfaller mig! Strax innan midsommar dök det upp en försäljare i entrén på jobbet (brukar stå diverse olika försäljare där titt som tätt, kläder, väskor, smycken, saker) och hon hade så otrooooooligt fina halsband och små minitavlor mm. Jag som typ aldrig går förbi receptionen på dagtid… på nåt undermedvetet sätt så styrdes mina steg förbi där…

  Smart med vägghängda skoställ, och mycket snygga (jag själv skulle dessvärre snabbt hitta utrymmet under och inrätta det som ytterligare en våning på hyllan...).

  Så perfekt med byrån där i hallen, att ställa diverse pynt på, och ändra titt som tätt, t.ex en fin ljusbricka :-) Ribba-ramarna är så fina, kommer att passa er perfekt :-) och så spotlighten där riktad mot, så bra!

  Kram!

  SvaraRadera
 14. Hej hej! vad snyggt det blev med skoställen. Jag skulle också vilka ha några vägghängda. Praktiskt när man ska dammsuga ju. Ha en bra helg! Kram

  SvaraRadera
 15. Fint det blev - både med skoställ och tavlor! Tycker generellt tavlor är svårt, jag vet aldrig hur man ska hänga dom... Borde anlita en tavelexpert kanske :-)

  SvaraRadera
 16. JA Ikea det är bra grejer det.
  Det ser superfint ut och jag håller med, underbart att dammsuga om man ha sånna braiga skoställ som sitter en bit upp.

  SvaraRadera