måndag 12 januari 2009

Liten titt...

En liten liten tjuvkik på Lilla Hallen ger jag er nu...Allt är målat vitt och nu är det endast mina väggmålningar kvar, kommer bli lite pilligt men förhoppningsvis bra!? Och vet ni...när jag kämpat med trappen och äntligen var klar med den så kommer sambon och säger att han kan hjälpa till att måla uppe i Hallen. Så klart att han vill det, det jobbiga är ju gjort;) Men jag är glad att han ville hjälpa till och jag ser det positivt, jag är nog 10 cm längre nu!!!;) Idag har vi varit på Mio, jag shoppade vasen och den "blå/turkosa" kudden ni ser på bild, tre ljuslyktor och en svart tavellist i högblankt! Kuddarna på bänken är bara ett prov, kommer dessutom tillkomma fler "rygg"kuddar men jag vill hitta något som jag vill ha bara!!! Sen till något helt annat, är det någon som bor i min omnejd som önskar en visning/party med Innerum som hojjta gärna till för jag vill ha FLER visningar, kan gärna boka in längre fram i vår också om det är någon som önskar det, bara att maila; emma.andersson@innerum.se Kram

9 kommentarer:

 1. Aha!! Är det så man blir längre....smart!

  Bättre sent än aldrig eller hur?

  Jag älskar stora vaser och MIO har så mycket snyggt, har inte varit där nu på ett tag men blir nästan lite sjuk när jag valsar in där...

  Kram och ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Vilken snyggingvas! Är nästan lite avis att du kan ha en sån stående hemma. Hos oss skulle den väl gå sönder snabbt eftersom mindre folk i hemmet kan tro att man klättrar på sånt..

  Hoppas allt är bra! Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken cool vas, supersnygg och en jätteläcker kudde!

  Vilka åldrar jobbar du med förresten?

  Ha en bra dag!

  Kram Ellie

  SvaraRadera
 4. Åh den vasen är så läcker! Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Hej tjejen!
  Jag tror säkert att det blir finfint när det blir klart! Ser lovande ut. : Du är så duktig så det kan inte bli annat! :) Lycka till med väggmålningarna!

  Kramar Malin

  SvaraRadera
 6. Det ser ju jättefint ut!
  Jag är oxå klar med mitt projekt nu, men det finns fler rum kvar :)

  SvaraRadera
 7. Hej gud va snygg hallen kommer bli älskar verkligen vasen. Jo nu har jag gjort så att man kan anmäla sig på min blogg typ som bloggkoll.
  Vore roligt om du ville vara med eftersom jag följer din :-) Kramizzar

  SvaraRadera
 8. Fin blogg! Här kan man ju få lite tips och ideer, håller på och renoverar huset just nu.

  SvaraRadera
 9. Åh vad spännande det ska bli att få se hallen färdig. Kul med ett smakprov... Hoppas att du får en jätteskön helg!

  SvaraRadera