onsdag 28 januari 2009

Svarta Vitvaror!;)

Svarta vitvaror står just nu på listan, lite ofrivilligt. Vår diskmaskin gick sönder i förrgår, trots att den bara är 4 år, och bortskämd som man är så måste man ju bara ha en diskmaskin. Dessutom har vi för tillfället ingen frys så nu är det bestämmt att det blir ett svart sidebyside, en svart diskmaskin och eventuellt en svart spis när vi ändå är i farten! Gillar det svarta och inte så många som har det heller!!! Vi kikar runt för fullt men för tillfället ligger tretti.se bäst till i både utbud och pris, någon som har någon erfarenhet därifrån??

Här har nu "Hanna Wering" muggarna hamnat, passar kanon i färgerna och i har jag satt "ärtor på tråd"...(vet inte vad de egentligen heter;)). Nu när detta projekt är klart så är taket i vardagsrummet på g, halva taket är uppe. Sen blir det till att måla och tapetsera och sist men inte minst riva lite skåp i köket för att få plats med ett SideBySide!!! Det finns att göra men förhoppningsvis blir det bra=)

Vill passa på att hälsa till sambons syster som är "over there" in the USA som AuPair, hoppas du har det bra gummsan!?Kram kram

12 kommentarer:

 1. side frys på Tretti. se. Funkade jättebra. Hemtransport. Snabb leverens. Kan absolut rekommenderas.

  Läckert med svarta vitvaror.

  Ha en bra dag!
  Kram Ulli

  SvaraRadera
 2. Det blev en konstig kommentar. Början ska vara: Vi köpte vår side by side.......osv

  SvaraRadera
 3. Vi skulle behöva ett nytt kylskåp! tretti.se har bra priser och frakt hem! Det är kanon.. allt väl annars med dig? kram

  SvaraRadera
 4. Det är så snyggt med svarta vitvaror, brorsan min har det i sitt hus.

  Lycka till, ser fram mot bilder av både vardagsrummet och köket.

  ha det bra,kram.

  Annica

  SvaraRadera
 5. Svarta vitvaror tycker jag är mycket snyggt!

  Jag brukar vilja köpa vitvaror nära hemmet hos små "riktiga" affärer. Det underlättar vid problem och vid frågor. Inte lika billigt i inköp, men man får igen det sedan. Men det är bara min lilla åsikt :-)

  Lycka till med inköpen.

  kram Annette

  SvaraRadera
 6. Snyggt med svarta vitvaror, har sett det på Styleroom.

  Dåligt av diskmaskinen och svika er efter bara 4 år, ja se dagens vitvaror....min kyl och frys är sen -92 men inte fasen går de sönder....har inte riktigt lust att byta innan men ur energisynpunkt vore det nog rätt bra. Ska bara ha en kyl/frys kominerat sen det räcker för mej nu. Sidebyside är riktigt snyggt.

  Kram och ha det så gott!

  SvaraRadera
 7. Läckert med svarta vitvaror, det hade jag med velat ha om budgeten höll för det :) Måste ju hålla med om att diskmaskinen är viktig. Utan den kraschar nog förhållandet.. haha..

  O du, ärtor på tråd heter den där växten på svenska. På latin är det Senecio rowleyanus.. onödigt vetande och fråga mig inte ens varför jag håller koll på sådant :)

  SvaraRadera
 8. Blev ju kanon med "krukorna" ju. :)
  Gillar din gardin med, randigt är snyggt.:)


  Hoppas du fåren jättemysig helg gumman!

  Kramar Malin I&D

  SvaraRadera
 9. Har kollat på dina hallbilder... undrar över hatthyllan du har... Är det Lack eller något annat? Har du satt fast det du hänger galgarna i själv? Du har så HIMLA fint! Ha en trevlig helg!
  Kram Milla

  SvaraRadera
 10. svarta vitvaror är ju så snyggt! :) kul med något ovanligt som inte många har heller.

  kram

  SvaraRadera
 11. Vitvaror köper man bäst hos Gränsbygdens köpcentrum i Markaryd. Kolla på pricerunner så ser ni att INGEN är billigare än de. Att de oxå är trevliga o kan erbjuda 6-mån helt utan ränta o andra avgifter gjorde vårt val rätt enkelt.

  SvaraRadera
 12. Vad kul att köpa nytt!
  Jag har köpt grejer hos tretti, dock inga vitvaror=)
  Supersnabb leverans och är nöjd med min Kithcen aid som bla inhandlats därifrån=)

  Kram

  SvaraRadera