lördag 31 januari 2009

Tak och massa annat!!!

Här ser ni att halva taket är uppe, inte världens roligaste bild men men!!! Dessutom är bilden tagen i Torsdags och hela taket är nu på plats, väggarna är spacklade och väntar på slipning. Hanna tapeten ligger oh väntar på att få komma upp. Spis, diskmaskin och side by side i svart är beställt så nu måste vi dessutom riva lite skåp i köket, oj vad det är mycket nu men kul när det blir klart!!!=)

Dessutom har vi nog en lösning på CORDlampan som jag skrivit om tidigare så nu måste lite grejjer beställas så kanske dröm kan bli verklighet. Har mycket pyssel som jag vill göra nu men allt hinns inte med på en gång! Ha en trevlig Lördagskväll allihopa...

17 kommentarer:

  1. Å så skoj o se resultatet på köket sen! Vi har oxå bara ett stort kyl i köket, frysen står ute i garaget... No good! Men det ska det bli ändring på snart hoppas jag!

    Skönt att byta tak o slippa allt jobb som det är med ett furutak om det ska målas...

    SvaraRadera
  2. Jag tror det kommer att bli kanon, kan knappt vänta på att få se de slutliga bilder. Inte kul att vara utan diskmaskin.

    ~LIvet i byn

    SvaraRadera
  3. Oj då du hade minsann en hel drös med grejer att göra. Så roligt!
    Ska bli spännande att se de svarta vitvarorna, för du visar väl dem i bloggen?

    SvaraRadera
  4. Vad roligt med en så stor förändring hemma. hoppas på bilder när allt är på plats!

    SvaraRadera
  5. Åh, det taket blir jättesnyggt. Men ska ni verkligen dölja det gamla ;-) ser ut att vara furu, det ska ju bli jättetrendigt nu sägs det. Kan det verkligen vara möjligt???

    Svarta vitvaror låter supersnyggt, men trist anledning att behöva köpa... Oj, fattar inte hur ni kunnat klara er utan frys, det skulle aldrig gå för mig.

    Aha, en lampa till på gång! Jag säger ju det, att du ska öppna lampfabrik :-)

    SvaraRadera
  6. Gott att bli av med furutaket kan jag tro. Många bollar i luften verkar det som just nu. Ibland blir det verkligen fart på en.
    Det ena drar med sej andra...fast det är bara kul men blir rätt dyrt tyvärr.
    Hanna-tapeten ska bli spännade att se uppe. Du är visst inte lika feg som jag när det gäller mönster fast jag har rätt liten lägenhet så därför fegar jag lite, är rädd att det blir för mycket mönster när det är så litet.

    Grannen drog ett skämt om att jag borde köpa en svart kyl/frys nu när jag har svart tapet i köket, men tycker inte det passar i mitt lilla kök. Får bli vitt, ska ju passa med lägenhetens stil oxå.

    Hoppas du lyckas fixa till lampan, men det tror jag säkert.

    Kram och ha en bra söndag!

    SvaraRadera
  7. Det ska bli väldigt spännande att se resultatet! Snygg lampa förresten :) Ger den svarta snyggt ljus? Har du en reflektorlampa i eller en vanlig?
    Kram Frida

    SvaraRadera
  8. Det kommer bli superfint om jag känner dig rätt.... :D

    jag kommer fortfarande att vara kvar så det e klart vi kan vikt peppa varandra... denna vecka -1 kg så härligt men det är många kvar.. har börjat gå nu varje morgon å man märker att det ger resultat :D

    ha det bäst

    kram fia

    SvaraRadera
  9. taket kommer bli skitsnyggt! jag hoppas också att jag får upp tyget, bara jag får tummen ur och fixar upp det ;) ha en skön söndag! kram!

    SvaraRadera
  10. oj vad ni grejar och står i. Ser ut att bli bra:-)
    Kram/jenny

    SvaraRadera
  11. Ja det där ordet "vit"varor känns lite förlegat nu eftersom de kommer i alla de nyanser. Väntar spänt på hur lampan ska bli, kul med en massa pyssel på G. nu är jag äntligen ledig en lite längre period så då kanske man hinner lite sånt! :) ha det grejt

    SvaraRadera
  12. Hej tjejen
    Gud va läge sedan jag va ute och bloggade. Läser era bloggar varje dag men har varit super dålig i min egen. Hoppas att jag fått lite bloggglädje tillbaka.
    Ha det så bra så syns vi
    Kram

    SvaraRadera
  13. Det kommer att bli jätte fint tror jag!! Gud.. jag ser fram emot resultatet!!!
    Hoppas att du har en mysig onsdag!
    Kramar

    SvaraRadera
  14. Jag har en utmaning till dig, i min blogg, om du vill :-)

    Kram Annette

    SvaraRadera
  15. Hej!

    Ni verkar vara i samma stadie som vi, lite längre kanske i och för sig. Kul blogg!

    SvaraRadera
  16. Åhh vad härligt med nytt kök!
    Ska bli kul att se slutresultatet sen!

    Kram Sofie

    PS. Kika in hos mig och tävla om en degskål från Gerbera och Casual Living!

    SvaraRadera
  17. Spännande med cordlampan...

    SvaraRadera