torsdag 22 januari 2009

Tapetsering!

För tre år sedan (lite drygt) flyttade vi in i vårt hus. Det första projekt som vi hade då var att göra iordning vardagsrummet och snabbt skulle det gå. Vi valde en fond i brun/svart och resten vitt. Men nu tre år senare så har vi gått runt i alla rum (förutom toaletter och källare) och nu är det då dags att ta tag i vardagsrummet igen. Har aldrig varit riktigt nöjd, antagligen för att allting gick för fort, som det gärna gör när jag får bestämma=) Efter mycket funderingar kring tapetval så föll rösten på denna, Hanna Werings mönster "Kvitter" (??). När jag för nått år sedan såg denna tapet så skulle jag ALDRIG kunna tänka mej den men idag fullkomligt älskar jag den. Har tre tavlor med detta mönster och jag bara gillar det mer och mer för varje dag. Gillar att det är svart botten och sen är mönstret i lite olika färger, då kan man använda sej av de flesta accenter. Men först ut i vardagsrummet är att sätta in nytt tak, sen blir det till att måla och tapetsera, kul!!! Bild lånad från måleributiken.se

14 kommentarer:

  1. Om jag inte minns helt fel har hon en liknande som går i rött som jag klämde rätt ordentligt på när vi stod i tapetval för något år sedan. Karln var inte övertygad så valet föll på en annan tapet med betydligt mindre mönster i. Men jag gillar den. Den sticker ut utan att bli för mycket!

    SvaraRadera
  2. God morgon!!

    Letar oxå tapet till en fondvägg i rummet, är livrädd för för mycket mönster för jag tröttnar så snabbt.
    Annars hade jag dragit till med nåt riktigt kul.....kostar ju lite så de där tapeterna så det är ju inte bara att fixa ny om man får panik efter några måndader tyvärr.

    Den tapeten är jättefin och skulle absolut kunna tänka mej den om jag visst att jag inte tröttnade.

    Visst, när tror man är klar är det dax att börja om nästa ställe.

    Kram och ha en bra dag!

    SvaraRadera
  3. Den tapeten är riktigt fin, så ni kommer säkert bli nöjda den här gången. Va roligt! Ha en mysig helg! Kramar

    SvaraRadera
  4. Snygg! Vi har något liknande i köket! Kram

    SvaraRadera
  5. Emma; Ska du säga pysselfia där! ;) Du hinner ju med en massa du också, väggmålningar, lampor och jag vet inte allt. :) Du är ju bara för snäll, tack goa du för dina underbara ord. Blir alldeles rörd. Är glad att jag kan inspirera och du, glöm inte att du är grym på att inspirera själv. :) Jo gul kan nog vara en svår färg och som du säger, vissa färger måste man lära sig tycka om och vissa kommer man kanske aldrig att tycka om. Men det finns ju lite olika gula nyanser. Kanske en mer "brandgul" passar dig bättre? Orangegulaktig? I bland måste man hitta den rätta nyansen bara. :) Sen beror det lite på vad man ha till det gula i övrigt. Kan tänka mig att det skulle passa exempelvis i ert kök. Till retroprylarna. :) Vet du, i dag ska tavelväggen fixas!! Hoppas nu det blir som tänkt men jag tror det.



    Tror d blir jätefint med Hannatapeten hos er. Nu har ni ju kännt er för också att ni trivs med motivet. :) Modig du är som tar en sån tapet, när det kommer till tapeter är jag en riktig mes. ;) fast egentligen skulel jag väl våga men tycker det är korkat när jag är så ombytlig. :) Men en tapet ska in i vårt hem och det är woods. Ska ha den på garderobsdörrarna har vi tänkt. :)



    Stor kram till dig och ha en mysig helg! /malin Inspirationodesign

    SvaraRadera
  6. Åh det är verkligen en fin tapet. Kan tänka mig att den blir jättefin i erat vardagsrum. Kram Sandra

    SvaraRadera
  7. Cool tapet! Det kommer att bli toppensnyggt! Lycka till!

    /Katarina

    SvaraRadera
  8. Jag tycker det är otroligt svårt att välja tapeter! Håller just nu på och väljer en till sovrummets fondvägg, men jag kan bara inte bestämma mig! En sån mönstrad som du funderar på skulle jag absolut kunna tänka mig, men frågan är bara om man kommer tröttna på den efter ett tag?

    SvaraRadera
  9. Jag älskar denna tapeten. Passar i alla rum....min 5-åriga dotter ska ha den som fondvägg i sitt rum.

    Vilken läcker lampa du gjort!!

    Helene

    SvaraRadera
  10. Det är tur att man kan ändra sig ibland :-)
    Snygg tapet!

    Kram Annette

    SvaraRadera
  11. Visst är det konstigt hur smaken ändras, eller så är det så att man sakta vänjer sig vid en sak och börjar gilla den.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  12. Tjopp! supersnygg tapet, gillar verkligen färgerna och mönstrena tillsammans, kommer bli sketsnyggt :)

    SvaraRadera
  13. Den där tapeten är urläcker, och svart är så snyggt, överallt!!

    SvaraRadera