onsdag 25 februari 2009

Små projekt...

Har haft en del små projekt på gång här hemma, sånt som sällan blir gjort men som känns så skönt när det väl blir av. Det ni ser på bilden är ett av dessa små projekt... I vardagsrummet har vi en liten del av en vägg som blivit "elektronikvägg" eftersom vårt 1:a jack sitter här. Detta har stört mej länge och det ser verkligen fult ut. Men nu har jag gjort en liten låda med hål på sidorna (så grejjorna får luft, det är tydligen viktigt;)). Allt smälter nu in mycket bättre, lite kabellister har kommit på plats också, me like!!!

Före:

Efter:

Detta har nu lugnat mitt sinne;) Det är sånna här små grejjer som kan störa mej väldigt men nu är det gjort. Sambon är nöjd och då är också jag nöjd!!!

13 kommentarer:

 1. Snyggt OCH smart!Underbart!

  SvaraRadera
 2. Vad bra det blev och praktiskt!!
  massa nattiskramar Emmelie

  SvaraRadera
 3. Helt perfekt att göra så! Det blir mycket snyggare och det är alltid skönt att slippa se de där tråkiga sakerna. Man vill gärna ha dem men man vill slippa se dem. Kram från Johanna

  SvaraRadera
 4. Det blev ju jättebra. Det smälter in kanonbra nu. Bra jobbat ;)
  Kram Therese

  SvaraRadera
 5. Vad smart och praktiskt! Om du vill tipsa om din lösning på min blogg så gör jag gärna ett inlägg om det. Isånnfall får du gärna maila mig på mail@inspireramera.se

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Det ska verkligen vara billigt på secondhandaffärer men en del är dyra bla Erikshjälpen där jag var fast ibland kan man hitta någon lite grej billigt. Dyrare än varan var ny ibland kan det vara.

  Snyggt det blev att gömma "skiten". Kör ni trådlös internet eller? Går signalerna fram isf?

  Ha en bra dag!! Kram!

  SvaraRadera
 7. Så snyggt, så vill jag också ha det. Ska minsann visa K den bilden :0)

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 8. Riktigt snyggt & stor skillnad! Tänk vad bra det blir när man får ändan ur i vissa små projekt. När man sedan väl gör dem tar de ofta inte så lång tid - det är startsträckan att ta tag i projekten som är lång... ;-) KRAMAR!

  SvaraRadera
 9. Men så bra det blev! Mycket mycket renare och finare! Tänk vad lite som behövs ibland. Kram emmy

  SvaraRadera
 10. Verkligen jättesmart och snyggt! Ska visa Mannen bilden, se om han kan få lite inspration och göra iordning i vårt v-rum med, det blir ju så många kablar och grejer.
  Kram Milla

  SvaraRadera
 11. Snyggt. Kablar är det mest oestetiska som finns!

  SvaraRadera
 12. Vad fint ert träd är! :-)

  SvaraRadera
 13. Good job!!

  Regards from Madrid

  SvaraRadera