tisdag 24 februari 2009

Spira...

Duken "skärva" från Spira har jag länge spanat in och nu finns den i mitt kök. Gillar det grafiska mönstret!!! Har ännu inte bestämmt om den är en aning för lång men jag får nog känna mej fram. Jag beställde den hos inredningsetc.se, kan jag varmt rekomendera!
 • Den här veckan är verkligen fullspäckad av möten, visningar mm och det är skönt att två dagar redan är avklarade, vissa veckor önskar man tog slut snabbt!

Här hemma pysslas det med lite smågrejjor, sånt som aldrig blir gjort annars=) Vi målar lite högtalarhyllor, sätter upp lister, kabellister och jag försöker mej på att göra en gömma för larm, modem mm. som sitter i vardagsrummet på väggen. Återkommer med bilder när jag lyckats!!! Det är så skönt att kunna stryka lite på sin "att göra" lista för den fylls ju ständigt på.

6 kommentarer:

 1. Råkade hitta din sida, och det är roligt att se, här kan man få lite tips och ideer. Håller sj på med en renovering och tillbyggnation. Väntar tills vi kan börja inreda...

  www.marbogarden.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Duken var snygg får titta in på hemsidan. Kanske skulle den vara lite kortare men det är bättre att känna sig för först.

  Skönt att få smågrejer gjort, blir lätt att man blundar för dem...hatar sladdar men har inte gömt alla ännu men är på G. Hurra för kabellister.

  Kram och ha en bra dag!!

  SvaraRadera
 3. Den duken gillar jag också. :-)

  Jag tycker det är snyggt när duken hänger ner lite, så jag skulle behållit den som den är. Men det är min lilla åsikt :-)

  Kram Annette

  SvaraRadera
 4. Emma; Tack vännen! :) Jag är likadan, gillar inte heller att ha en massa framme som ligger och skräpar, kan bi stressad av et.

  Jag är inte helt hundra på vad skåpen kostar men ca 250 kr styck tror jag. :) Men vi har vägg/ överskåp eftersom vi inte ville ha så djupa. Kan höra med gubben om det exakta priset om du vill? Han är inte hemma nu.


  Lite extra förvaring skadar aldrig. Längtar själv tills jag får det i köket. När nu barbänken blir klar?! Suck!! Kram kram

  SNYGG löpare, jag stendiggar det mönstret, har med spanat in det både en och två ggr. ;)

  /Malin I&D

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att du ska ha den så. Ser lite coolare ut tycker jag - inte så mycket "tantlöparkänsla" när den inte är så perfekt anpassad. Hänger du med? Jättefin är den förresten? :-)

  SvaraRadera
 6. 250 kostade stommarna. Luckorna hade vi redan. Gå in och koll vad en 60-70 väggskåp kostar och luckor APPLÅD om du vill ha samma som vi?!
  Det blir ju mycket billigare än att köpa ett sideboard. :)

  Vi ska sätta en sockel på vår också, och en skiva ovanpå och små handtag. Hoppas det blir av snart. :) Vissa projekt drar verkligen ut på tiden. :(

  Kram

  SvaraRadera