tisdag 14 april 2009

Målning pågår!

Just nu fixas det för fullt inför sommarsäsongen. Har slipat våra utemöbler, som var i STORT renoveringsbehov, och här ser ni en bild från gårdagen då jag grundade alla möbler. Idag har jag även hunnit få på lite svart färg på bordet och en stol, nya bilder kommer. Har även hunnit med att olja in lilla terassen två gånger och även rensat lite i landen. Så skönt när det blir gjort!

Drömmer lite om vad som ska köpas till altanen, kommer en liten lista snart:) Har ni några uteprojekt på gång??

8 kommentarer:

 1. Åh, vad du hunnit mycket!!! Här har jag knappt hunnit tänka på hur det ser ut utomhus... såg förut när jag kom hem att vinterkransen hänger kvar på dörren... suck.. Men nån gång ska det bli vår i min trädgård också! =) Lycka till med dina projekt!!! Kram

  SvaraRadera
 2. Oj, vad du har jobbat på... Vilken skillnad det blir med lite färg. Ska bli spännande att se det färdiga resultatet sen...

  Ha det gott, kram Therese

  SvaraRadera
 3. vi håller lixsom ni på att måla om våra utemöbler, dom ska bli vita dom oxå och kommer förhoppningsvis bli klara någon gång innan jul :)

  SvaraRadera
 4. Emma; Ja visst finns det mycket kul man kan göra? :) Jag tänkte faktiskt på dig och din toalett när jag såg detta. :) Något för dig att göra kanske? Uddigt ju. :) Det är okej med mig men är risigt i nacke och ena axeln är paj så jag orkar knappt sitta vid datorn: :S Trist för man vill ju blogga och svara på kommentarer, samt besöka sina bloggvänner. :( Hoppas du mår bra!?

  Nu vill man vara vara ute och fixa, tyvärr är det så omysigt på vår baksida av huset. Men jag HOPPAS att det blir altangrundsbygge snart. Våga rinte hoppas för mycket när det gäller min karl. :) KRAM Malin I&D

  SvaraRadera
 5. Tack för din fina kommentar hos mej!Vad fint bordet blir,tänk vad lite färg kan göra!Vi ska också måla en utegrupp som vi har på vår framsida.Det finns alltid nåt att pyssla med =)

  Kram kram/tina

  SvaraRadera
 6. Nä, inga uteprojekt och inga inneprojekt här just nu på gott och ont, lite rastlös.

  Häftigt med svarta möbler, finns ju mångar läckra tyger på IKEA ;-)
  att matcha med....om man behöver klä om dynor eller så. En IKEA tripp kanske...

  Det enda uteprojektet förresten är hos dottern, ska klippa vaxduk och fixa dynor. Blir väl nästa vecka då jag har en semesterdag.

  Ha det så gott och lycka till med målningen Kram!!

  SvaraRadera
 7. Det kommer säkert att bli jättefint! Jag har ingen uteplats eller balkong, men jag håller på och rensar i förrådet nu och igår sprayade jag några ramar så lite projekt är det på gång ändå. Kram Sandra

  SvaraRadera
 8. Jag haller pa att planera for fullt over alla saker jag ska ta tag i nar jag ar hemma i Sverige igen lagom tills i sommar. Var utemobler ar ocksa i behov av uppfraschning och jag ar osaker pa om dessa gar att radda utan enomgang farg (de ar i teak nu). Sen skulle jag vilja fa ordning pa uteplatsen ocksa!

  Kram Malin

  SvaraRadera