söndag 12 april 2009

Tapetångest!

Nu har jag spanat in två andra tapetval som kan tänkas hamna som fond inne på lilla toaletten. Tapeterna kommer från Decor Maison, kollektion Saga. Varför ska det finnas så många olika tapeter att välja mellan?? Blir ju så svårt då;) Golvet kommer att bli svart och badrumsmöbler letar vi fortfarande efter något som passar, det ska var vitt.

7 kommentarer:

 1. Det där med tapeter är inte lätt, men det sägs ju finnas en tapet för varje person så om det stämmer hittar du snart din favorit.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 2. Kan du begripa varför dom gör så mot oss? Man blir ju helt förvirrad när man fått upp tapeten önskar man att man tagit den andra man oxå valde på även om man blir nöjd.
  En våd av varje favorittapet vore det optimala...galet. Fast är det bara en rulle det är frågan om är det ju ingen fara.
  Är galet sugen på att tapetsera om hallen igen...

  Ha det så gott i valet och kvalet!

  SvaraRadera
 3. Jadu, välja tapet är ju inte lätta saker... men, jag är säker på att du kommer att fatta Rätt Beslut :-) Åh, du har pyntat med påskris, fint! Jag hade köpt lite påskfjädrar men det blev inte att de kom fram...

  Konstiga Vasen ja, jag är rätt säker på att det var SIA och det borde väl finnas i nån trevlig butik i Skövde t.ex? :-) Sen har jag sett "kopior" också (vet ju inte vem som är "originalet"), de är lite grövre i formen.

  Storstädat, var duktiga ni är. Jag skulle behöva städa, suck, men jag har i alla fall tvättat fönstrena!

  Ha en fortsatt trevlig o mysig påsk, och glöm inte att fota lilla toan före/under/efter fixandet :-)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Det finns alldeles för mycket snyggt att välja på!!
  Det kommer garanterat bli kanonbra oavsett vilken av dem du tar ;)
  Kram Therese

  SvaraRadera
 5. Jag har samma problem! Det finns helt enkelt FÖR mycket att välja mellan!

  SvaraRadera
 6. Ja, det finns hur mycket snygga tapeter som helst!

  Men I mitt badrum har jag tapetserat med tidningsurklipp...
  'Lycka till !

  SvaraRadera
 7. Kan inte mer än hålla med dig. Varför ska det finnas så många att välja på. Egentligen borde man kanske investera i större boende med fler rum så att det går att köpa fler tapeter. Den tanken är inte så dum... även om det blir förhållandevis dyra tapeter då =)

  Kram Malin

  SvaraRadera