fredag 20 augusti 2010

Sommar med Ernst...

Ni missade väl inte Sommar med Ernst igår? Hans uteplats blev ju helt fantastisk och jag fick massvis med bra idéer, till sambons stora fasa;). Kan inte förstår hur han kommer på allt...Att kunna använda sig av eld ger ju verkligen hög mysfaktor när man sitter ute och det låga bordet och bänkarna ger ju ännu mera mys.

Han gjorde också väldigt fina lyktor. Har ju länge letat efter det till vår "sittrapp" på baksidan, kanske skulle försöka göra liknande. Som sagt man fick mycket bra idéer, missade du programmet eller vill se hur man gör lyktorna så tycker jag du ska kika in på hemmakanalen.se bums!!!

Bilder lånade från hemmakanalen.se

4 kommentarer:

 1. Instämmer helt! Han har så bra idéer och gör så mkt snyggt att hälften vore nog.

  Trevlig helg!
  Kram Ulli

  SvaraRadera
 2. jag gillade oxå programmet igår. massa som blev så snyggt!!!!!Vet ej om du sett vårt plank vi har fått gjort i sommar?? Men planket han gjorde är samma princip som vi har gjort med vårt plank. Kul att det är lite samma stuk. Skenor på sidorna som man lägger ner bräderna i ; )

  Jag älskade verkligen det stora fina utebordet han gjorde, även bänkarna var fina.
  Ja, oftast gillar jag allt som Ernst gör, hihih. det är Ernsts och Mija Kinnings inredningstilar jag gillar.

  ha en supertrevlig helg
  kram

  SvaraRadera
 3. Jag har missat de fyra senaste "Sommar med Ernst", så jag har en del att ta igen på hemmakanalen. Tack för tipset! Jag tänkte inte på att man kan kolla där... Lyktorna ser jättefina ut! Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Jag såg också programmet med allas vår Ernst igår och gillade verkligen också lycktorna!
  Jag har själv precis startat en inredningsblogg så vore gladare än gladast om du har tid å spana in den å skriva nån liten kommentar ;)

  http://mobler-inredning.blogspot.com/

  Ha de bra // Anni

  SvaraRadera