onsdag 18 augusti 2010

Mina klossar!

Nu är mina "klossar" uppe på väggen i hallen och jag är mer än nöjd...får se om det tillkommer någon mer men just nu nöjer jag mej med tre stycken! Finns ju även modell mindre som kan tänkas tillkomma!

Så nu är min lilla ommöblering i hallen färdig för denna gång och nu saknas endast lite kort eller affisher till min lilla hänganordning och någon mer form av belysning! Man behöver inte alltid köpa nytt för att få en annan känsla i rummet, jag har tagit det som fanns hemma och använt mej av, lite ommöblering så känns det som nytt. Har ju aldrig tyckt att väggen kommit fram på det sätt den borde eftersom byrån som var här innan tog all plats men med lite ändrig och klossarna som blickfång så fick jag den känsla jag var ute efter...nu ska jag sluta svamla, hoppas ni förstår vad jag menar!?:)

6 kommentarer:

 1. Aha, så de är ihåliga? Smart OCH snyggt! :-) Det där blev jättebra! Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Jättefint!! Och extra härligt att inte allt måste vara nytt. :)

  SvaraRadera
 3. Fräsch och snygg hall!! Ha en fin dag.

  SvaraRadera
 4. Kanonsnyggt! Visst är det så att man inte behöver köpa nytt för att styla om. Kan finnas både det ena och det andra gömt i skåpen ;-)

  Kram Ulli

  SvaraRadera
 5. super najs!!

  kramar till dig!

  SvaraRadera
 6. hejsan lånade två bilder av dig för att göra ett inlägg på min blogg. Hoppas det var okej, har länkat till din blogg. Är det inte okej så tar jag bort inlägget. ha en bra dag :) och måste tillägga att du har en blogg fylld med massa kul inspiration !:D

  http://sellgrenludvigsson.blogg.se/2010/september/svetsa.html

  SvaraRadera