lördag 16 oktober 2010

Då fortsätter vi med rundvandringen..

Då fortsätter vi rundvandringen ut i hallen...

Från vardagsrummet kommer man ut till hallen, till vänster på bilden har vi en gästtoalett & till höger går man ner i källaren.

Har skrivit "Toilet" på dörren med dekorplast så gästerna hittar hit:)

Här är då gästtoaletten som vi gjort iordning för ett tag sen, jag älskar tapeten:)

Handdukar från marimekko & en liten väska från Koziol där diverse krämer förvaras...

På ena väggen i hallen har vi spänt upp tyget Moments från marimekko. Dörren till höger på bilden är en klädkammare men där inne får ni inte titta:)

På denna vägg har vi satt råspont & målat den vit, här finns också skosåp för diverse skor som inte används just nu...

Här kan man hänga av sej...

Här ser ni ingången till köket & till höger går trappan upp...

Trappen upp till övre plan är väääldigt brant...

Det var hallen & gästtoaletten...är inte helt nöjd och har en hel del renoveringsplaner här men det får bli när det finns tid & pengar:) Nästa gång fortsätter vi in i köket...ha en trevlig lördagskväll:)

7 kommentarer:

 1. Hjälp, jag hade behövt 20 "skoskåp" om jag skulle få plats med alla mina... Mina hamnar i en stor garderob på övervåningen istället :) Kramar

  SvaraRadera
 2. Kul att vandra runt i ert hem. Jag började med det, men kom typ bara till hallen där jag började... Ser fram emot fortsättningen. Var förresten i din hemstad för några veckor sedan :)

  SvaraRadera
 3. Vad roligt med rundvandring i ditt hem!! Verkligen jättefint! Önskar vi var närmare våra drömmar i hemmet, men det finns inte tid och ork för det nu, så vi fortsätter drömma... :)

  SvaraRadera
 4. kul å se hur ni bor! det ger inspiration ich ideér. jag har ju bara sett det utifrån när jag går förbi. =)
  ha en fortsatt bra helg!
  kramar

  SvaraRadera
 5. Nu har jag fått min vägg fast det vart på altan Tack snälla för du visa eran fina :) Ni har det jätte fint kul att se bilder .Hängaren i hallen är ju så läcker och tapeten på toan .Jätte kul att så se rumdvandingen .Ha en dra dag

  SvaraRadera
 6. ÅHH! Mycket fint har ni det hemma! Blev sjukt inspirerad att göra om vår hall, trapp och lilla toalett som alla skriker efter uppmärksamhet :) Tack för det! :)

  SvaraRadera
 7. snygg gästtoa! nu blev jag än mer sugen att ta mig an vår egen. Antar att det innefattar slita ned gammal våtrumstapet.

  SvaraRadera