söndag 17 oktober 2010

Jul & vem är du??

Ursäkta alla er som fortfarande längtar tillbaka till sommaren & värmen men jag letar just nu julinspiration i massor. Jag hör till den kategorin människor som gillar sommaren men gillar hösten & vintern & framförallt advent/jul änu mer:) Vid den här tiden så längtar jag verkligen efter advent...

Något som absolut kommer klickas hem är någon utav dessa bokstavskominationer. Kan inte bestämma mej för vilken bara...båda finns att köpa hos favoritsaker.se . Vilken är eran favorit??

Nu ser jag att besöksantalet ökat en aning & jag skulle gärna vilja veta vem just DU är som kikar in här, vore roligt om du ville lämna en liten kommentar?? Gillar du julen eller är du mer en sommarmänniska??

Bilder lånade från favoritsaker.se

20 kommentarer:

 1. Jag vill ha jul direkt efter sommaren! Älskar sommaren och julen. Men det där emellan kan kvitta =) Vem jag är =) En halvknäpp lärare som pluggade i jönköping med massa andra galningar :) Kramar

  SvaraRadera
 2. Jag är definitivt en julmänniska:)
  Slukar allt som har med julen att göra.
  Ser framemot all mys framöver.

  Kram Monica

  SvaraRadera
 3. Jag gillar den period som är just nu... Alltså gillar jag sommaren när det är sommar, hösten när det är häst, vintern när det är vinter osv. =) Kan inte välja någon tid framför den andra...

  Jag gillade JUL-ljusstaken bäst!

  KRAM på dej!

  SvaraRadera
 4. Jag älskar både jul och sommar! Ljusstaken med Jul gillar jag mest av de två du visar.

  SvaraRadera
 5. Just nu älskar jag hösten ....och du vet nog varför Emma Bus ...Kram!

  SvaraRadera
 6. Jag älskar sommaren men även julen så nu är det julen som får mig att se något positivt med hösten. Tror att jag skulle välja JUL-ljusstaken men XMAS är också fin.

  SvaraRadera
 7. Jag är nog mer en sommarmänniska men jag älskar julen, det är så mysigt när man får pynta men ack så skönt när man sen får ta bort pyntet och återgå till det "gamla vanliga"

  SvaraRadera
 8. Så länge det inte blir mycket snö eller kallt, så gillar jag både sommar och vinter :-)

  Gillar också dina inlägg där man får "gå runt" och titta i ditt hus.

  Kram Annette

  SvaraRadera
 9. Instämmer med dig! Sommaren är bra mycket trevligare, men julen är vinterns absoluta höjdpunkt!
  Bor man i Västerbotten måste man nog dessvärre lära sig acceptera all snö, även om man är född och uppvuxen i vår svenska huvudstad med mildare vinter! :)

  SvaraRadera
 10. hehe, det bästa med vinern är julen, och det bästa med hela året är vintern!! ;) Gillar JUL ljusstaken starkt!! :D

  SvaraRadera
 11. Jag är också hopplöst förälskad i julen. Visst gillar jag sol och sommar, men om jag måste välja, så kommer nog vinter och jul på första plats. Även jag har börjat planera lite för julen, både gällande julklappar och lite dekorationer. Även i butikerna börjar lite jul smyga sig in...

  SvaraRadera
 12. Ja gillade XMAS bäst! Jag älskar verligen sommaren, men när den börjar lida mot sitt slut så börjar jag också tröttna på den. Hösten är så vacker och mysig tycker jag likaså vår och jul.. Haha jag kan nog inte bestämma mig ;) vi är nog lyckligt lottade som får vara med om alla 4 årstider! ;)
  Kram kram

  SvaraRadera
 13. Hej! Jag är en inredningstokig tjej på 21 år som jobbar på ett väldigt stort svenskt möbelföretag och läser din blogg ofta:) Jag gillar defenitivt sommar bättre än vinter!

  SvaraRadera
 14. hej!

  gillar julen massor, men tror nog kanske att sommaren är snäppet bättre!

  fina ljussakar!!

  SvaraRadera
 15. Jag gillar försommaren bäst, då det börjar bli grönt och man kan köpa blommor till balkongen. =)
  jag skulle välja JULstaken, då kan man använda den som adventsljusstake oxå.
  vem jag är? det vet du nog.. ;)

  SvaraRadera
 16. Jag lägger min röst på JUL-kombinationen. Den har jag tänkt att köpa själv. :-)

  Ang. valet sommar eller vinter så är jag egentligen en sommarmäniska förutom själva julen då. Den älskar jag!! Men direkt när jul och nyår är över kan det gärna blir sommar och varmt för min del. :-)

  SvaraRadera
 17. Åååh jag längtar också efter julen :)

  Kram Hanna

  SvaraRadera
 18. Jag gillar absolut julen.. men har lite snöångest från förra årets mängder med snö.. Gillar kanske inte julpynt så mkt.. Bara i vitt och grått då.. Granen är viktigast tycker jag..och stämningen..
  Ang ditt val av ljusstakar ´hade jag tagit JUL...

  Ha det bra.. Jag brukar kika in här ganska ofta.. Har en stående länk till din blogg. Det var tvunget efter att jag hittat din förtjuuusande lilla toalett:)

  Kram jenny

  SvaraRadera
 19. Röstar nog på julen. Gillar dock värme men då passar utlandsresa mig bättre än den svenska sommaren. I övrigt inredande norrlänning med projekt både hemma i huset samt i sommarstugan.

  SvaraRadera
 20. Äääälskar julen när man lyckas få julfrid! Men egentligen är jag mer än sommarmänniska. Det bästa är väl att njuta av nuläget! :)

  SvaraRadera