söndag 13 februari 2011

Hallen

Nu är hallen så gott som klar, lite småfix som fattas, som alltid:) Så HÄR såg det ut innan! Nu känns det större och ljusare som alltid med lite vit färg...ska ha någon form av tapet eller väggmålning någonstan för att få en effekt här men får fundera ett tag, vill inte förhasta mej, vilket jag gärna gör;) Älskar min oranga tamburmajor från serholt som jag lyckades fynda för 200:-!
Ett nytt golv hade inte suttit fel men då vi "drömmer" om att ha samma golv på hela nedre plan så krävs det lite planering och pengar så det får vänta lite. Ni får ursäkta suddiga bilder...kanske borde köpa en ny kamera me;) Ha en mysig söndagskväll, kram

6 kommentarer:

 1. Var ifrån kommer hängaren med krokar som ni har jackor på? Är på jakt efter något i den stilen till vår walk-in-closet (mini-).
  /Marie

  SvaraRadera
 2. Härlig förändring! Förstår att det blev mycket ljusare i hallen. Det är bra att känna sig för lite innan man bestämmer sig, även om man vill göra klart allt på en gång :)

  SvaraRadera
 3. Så fint det ser ut gumman! Men ert golv är väl helt okej? Ekparkett eller?

  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Åh, det blev jättebra! Tamburmajoren gör sig verkligen bra i er vita fräscha hall. Han är som pricken över i ;-) Jag hoppas att du också har en mysig söndagkväll! Kram Anna

  SvaraRadera