söndag 20 mars 2011

Jag har en idé...

Som någon kanske uppmärksammat så har vi inga handtag på skåpen i vardagsrummet och det är av en anledning. Jag har länge haft den här bilden på min näthinna, från första stund jag såg Marbodals kök, Arkitekt plus vit, så visste jag att jag ville ha det någonstans och jag tror jag har hittat stället:) När man såg Bygglov i veckan så blev man ju inte mindre sugen...Jag hade gärna haft ett helt kök men får nöja mej med våra 4 luckor i vardagsrummet, om jag lyckas övertala sambon vill säga...
Lite dålig bild men jag har provat att tejpa upp lappar på hur jag skulle vilja ha det, dels för att försöka intala sambon att det är snyggt och sen för att känna mej för hur hålen ska vara!:) Skulle givetvis valt en annan färg på pappret än vitt men det var det enda som fanns hemma för tillfället, men ni kan kanske ana lite hur det kan tänkas se ut? Sen är också frågan vilken färg man ska ha i skåpet, grönt kanske, eller gult?? Jag vet inte men nu pågår operation övertalning;) Tål att nämnas att jag brukar få som jag vill, hihi:D
Bild lånad från marbodal.se

13 kommentarer:

 1. Det kommer ju bli kanon ju! Behövs övertalning? Du har ju läget under kontroll ;) det där köket är jättefint och det var smart av dig att ta iden till ditt sideboard. Tror det blir alldeles lagomt och är nog lätt att förändra med färg i hålen sedan. Kul med projekt!

  SvaraRadera
 2. Hej vart har ni köpt de fina skåpet ifrån? :)

  SvaraRadera
 3. Petra: Nä egentligen behövs ingen övertalning, han brukar gilla de flesta idéerna jag har men han ska bara vara lite emot bara för att;)

  Linda: Skåpet är 2 st Faktumstommar med måtten 80*70 från Ikea med deras luckor "Härlig":)

  SvaraRadera
 4. Klart du får som du vill gumman! Det är grymt snyggt och kommer bli super. Man kan väl sätta dekorplast på baksidan så kan man byta färg när man vill! :)

  Kraaam!

  SvaraRadera
 5. Cerise! :)

  Jag tror starkt på din idé, lycka till med övertalningen!

  SvaraRadera
 6. Ja det var ju verkligen snyggt, och vilket smart sätt du testar på :)

  SvaraRadera
 7. Jag gillar också dessa marbodal luckor! :)

  Kram

  SvaraRadera
 8. Har du samma faktum skåp i köket med en mörk skiva på? Hade också velat ha så i mitt kök, men har redan en "schänk" i allrummet som ligger precis bredvid, tänkte om det blir för mkt kanske??? Hade också kunnat ha som tv bänk...=)

  SvaraRadera
 9. Kommer att bli mycket snyggt, jag röstar på grönt i skåpen! Har kollat runt lite i ditt arkiv på bilder från ert hus, jättefina bilder, ska kolla mer en annan kväll! Ha de så bra!

  SvaraRadera
 10. det kommer bli hur bra som helst om du lyckas övertala honom ;-)

  SvaraRadera
 11. Jag har lagt upp en bild från din blogg på min och länkat till dig, hojta till om du misstycker så tar jag bort det på en gång!
  Tack ännu en gång, tyget har kommit och jag är mer än både glad och nöjd!!

  SvaraRadera
 12. Jag tror det kan bli riktigt snyggt. Kör på din ide, det kan nog inte gå fel. ;)
  Kram Johanna

  SvaraRadera
 13. Smart ide :) det blir riktigt coolt. Du sätter igång mina tankar för mitt hem ;) fin blogg vill jag tillägga

  SvaraRadera