söndag 20 mars 2011

Svar på frågorna...

Inte så många som vågat fråga så mycket men fick en hel drös med frågor från Isa så här kommer nu lite svar om ni orkar läsa;)
Frågor från Isa:
 • Hur kommer det sig att du är så underbar? Hur kommer det sig att du är så go?
Ja det är ju upp till var och en vad man tycker om detta & jag har inget bra svar på denna fråga, men tack söta Isa för att du tycker de, du är underbar & go du me;)
 • Hur kommer det sig att du hittar på så mycket roliga lösningar där hemma?
Gillar att fundera ut roliga lösningar och annorlunda idéer och ibland är det svårt och ibland ploppar dom bara upp från ingenstans! En stor inspirationskälla är ju alla underbara bloggar som man läser, där får man grymt mycket idéer!
 • Hur fick du iden att måla väggen svart?
Idén föddes faktiskt av att alla kvistar började blöda igenom då vi inte tänkte på att kvistlacka träet innan vi målade det vitt och då fick jag idén att måla den svart vilket jag är grymt nöjd me:)
 • Var det svårt att få färgen att täcka?
Färgen kommer från rusta och den var riktigt bra, täckte på första strykningen. Det som var svårt var att få in färg i alla skarvar och eftersom väggen bakom brädorna var vit så fick vi spraymåla alla skarvar vilket blev bra tillslut!
 • Om du skulle få designa nåt helt fritt vad skulle du designa??
Oj vilken svår fråga, så mycket jag skulle vilja göra men det skulle nog bli någon form av lampa eller möbel med lampa i, är ju riktigt nöjd över våra egendesignade sängbord:)
 • Vilken är din favorit färg? Varför?
Egentligen är min favoritfärg vit men det känns lite tråkit att ge det som svar så jag väljer att svara grönt. Det är en färg som alltid tilltalat mej i alla dess olika nyanser. Varför har jag inget bra svar på...
 • Hur har thomas lärt sig att svetsa??
Han har gått svetsutbildning i ett år!
 • Varför säljer ni inte era vägghängda krukor i en egen blogg shop??
För att sådana krukor redan finns hos röshult:)
 • Hur kan du vara en så otroligt inspirerande och go tjej och välja att bo så många mil bort???
För att jag inte är en storstadstjej och trivs bra i vår lilla håla:) Tycker du kan flytta lite närmare Isa;)
 • Vad har du gjort i dag?
Idag har jag interwalltränat, varit hos Martina & Krille och fikat, ätit våfflor hos mamma och sen har jag inte hunnit mer...
 • Hur får du motivationen till att träna varje dag?
Motivationen till träningen får jag av att se hur bra jag mår när jag tränar, efter några veckor med dagliga promenader så blir man lite lätt beroende. Stöttning från nära och kära motiverar också:)
 • Hur länge sedan var det ni gjorde om eran super snygga toalett??
Oj nu fick jag tänka till lite, den renoverade vi i juni/juli 2009 så det blir ju snart 2 år sedan!
 • Hur kom det sig att ni valde just den tapeten och dem detaljerna??
Tapeten hittade jag i vår färgaffär och föll pladask, gillar ju när det blir lite annorlunda och barnsligt, ingen toaletttapet direkt:) Detaljerna tillkom efter tapeten var vald, lite skogs/fågeltema!
 • Vad är ditt svåraste projekt du har gjort där hemma??
Trappen var absolut det svåraste eller rättare sagt det jobbigaste projektet här hemma. Heltäckningsmatta som suttit limmad i typ 100 år, det var slit, svett och en del tårar innan den blev bra...
 • Svåraste projektet ute??
Det är nog den stora trappen i trädgården, inte min starka sida att räkna ut vinklar och steghöjder mm. Krånglade en del innan vi fick till den:)
 • Håller du din budget när du får en ide??
Nä budgeten håller inte alltid och när sambon är arbetslös så är det svårt att få till det ibland. Men då får man tänka till lite och komma på egna lösningar som inte kostar så mycket!Gillar att tänka ut billiga lösningar fast ändå snygga. När vi gjorde lilla toaletten höll budgeten men när köket gjordes om så sprack den lite. Det är nog beroende på projekt.
 • Tycker thomas att dina ider är klockrena eller blir han trött (som min man)??
Hahahah, han tröttnar rätt ofta på mina idéer, har ganska många idéer per dag så jag förstår han..men ger man han lite tid (och tjatar lite) så brukar han komma på att det är ganska bra idéer;)
 • Berätta en hemlis om dig själv?
Ojj..har ju inga hemlisar;)
 • Vad heter du i mellan namn??
Kristin
 • Vilken gata bor du på?
Björstorpsvägen
 • Vart åker du hälst på semester?? När kommer ni till stockholm?
Jag åker helst till västkusten på semester, ingen sommar utan ett besök på smögen:) Tänkte försöka åka till Stockholm i Maj eller Juni kanske, ska spåna lite tågbiljetter mm:)
Många frågor men nu vet ni lite mer om mej...
Fråga från Nanna:
 • Vad har du för kamera?
Drömmer ju om en systemkamera men det verkar förbli en dröm ett tag till, just nu fotar jag med en digitalkamera, Panasonic Lumix som tyvärr är helt väderlös på att ta bra bilder men den får duga ett tag till:)
Har ni fler frågor så e de bara att fråga på...

4 kommentarer:

 1. Vad roligt att få läsa svaren på alla frågorna! :-) Hoppas att du haft en fin helg! KRAM Anna

  SvaraRadera
 2. hmm jag hann inte med på frågestuden!

  hur stort är ert hus? Har ni renoverat mycket? är ni nöjda nu, eller har ni fler större projekt på g? vilken stad bor ni i? Hur gammal är ni? Vad jobbar du med? Vilka är dina favorit bloggar?

  Krams

  SvaraRadera
 3. Det var så kul att läsa alla svaren hjärtat :) Mycket nytt som jag inte viste. Dö diggar din ide om skåpen i köket vet att du har planerat att göra så på dina luckor först i över ett år nu så att du sedan kläkte iden till skåpen som var ännu vassare!!! Fasiken nu vart jag ju sugen på att fräsa i mitt badrumsskåp.. :P Men ska inte!!! ;)
  Pusssssss

  SvaraRadera
 4. Kul att du svarade på alla frågorna!
  Vad är det för Lumix du har? Jag har en DMC TZ5 och som är grym! Blev ännu bättre när jag lärt mig alla inställningar och hur jag utnyttjar de bäst. Såklart är en systemkamera drömmen här med men denna räcker rätt långt tycker jag...

  SvaraRadera