onsdag 24 augusti 2011

Efterlysning....varning för fjäsk;)

Gör en liten efterlysning igen, MÅSTE bara ha 2 Andy Warholaffischer i vardagsrummet nu när vi ska göra om lite;) Så jag frågar igen, någon som bor i Stockholm eller Malmö, nära moderna museet, som kan tänkas skicka 2 st av dessa till mej?? Har hört att de kostar 99:-/st, betalar självklart frakten oxå! Skulle gärna vilja ha dom 2 med citaten; " All is pretty" & "I never read. Just look at pictures", men det går egentligen bra med vilken som helst men helst dessa 2!*fjäskar*...*blink blink*:) Blir ju inte mindre sugen när man kikar hos Spättanjansson och ser hur snyggt hon har gjort det med sina planscher, dom har för övrigt ett toppensnyggt hem som ni måste spana in:) Håller nu tummarna att någon kanske kan hjälpa mej med detta;) Kraaam

7 kommentarer:

 1. Hej!! Kom gärna och fira hos mig. Jag har en STOR utlottning av wings-reproduktioner, personliga tavlor, retro-motiv m.m. Välkommen att delta och lycka till!

  Hälsningar
  /Lina

  SvaraRadera
 2. Om du inte hittar nån annan så jag kan fixa detta vid tillfälle
  maila gärna mer ifo
  holopainen.kirsi@gmail.com

  SvaraRadera
 3. Bor tyvärr långt därifrån men hoppas du får tag i dom! Hade själv gärna haft nån Andy Warhol-poster hemma men vet inte var jag ska hitta platsen! :)
  Kram! Hoppas allt är bra!!

  SvaraRadera
 4. Dom är superfina de där affischerna! Enkla och snygga.

  Det kommer fler små glimtar vartefter vi får någon ordning! :)
  Ha en skön dag! Kram.

  SvaraRadera
 5. Jag gillar också dem, men har inte plats för dem... :) tyvärr bor jag inte i sthlmså jag kan inte hjälp dig, kan man inte maila till dem och fråga om dem vill skicka till dig?

  SvaraRadera
 6. dom är så himla snygga, och vilket pris! kan det bli mycket bättre!

  Jag vill också ha...:-)

  SvaraRadera
 7. Hej!

  Jag jobbar med personal shopping från Stockholm, så hör av dig om du fortf behöver affischerna!

  Ciao,
  Filippa

  www.filippas.se

  SvaraRadera