onsdag 7 september 2011

Shopaholic?

Alltså, vad är det med mej å hösten? Är jag inte en shopaholic innan så blir jag det nu, vill köpa massvis med saker. Både inredning & kläder, vill göra om det ena rummet efter det andra;) Fler än jag som känner så?? Älskar ju hösten, tända ljus, filtar, varma koftor mm. Får nog hejjda mej lite, har ju shoppat ganska mycket inredning nu det sista och även lite kläder är på väg hem till mej men man kan ju fortfarande surfa runt och tråna efter allt man vill ha, t ex. lampan Mayday från Flos, hur snygg är inte den och lampor kan man ju ALDRIG ha för mycket av eller hur? Ni hittar den hos The Home Company! Ne, får nog börja prioritera vad som ska köpas och göras innan hjärnan kokar över & innan sambon får ett bryt:) Arbetsrum måste göras iordning, spanar oxå efter ett snyggt, billigt golv till vardagsrummet. Ett nytt soffbord och tevebänk skulle behövas...fast det var faktiskt sambons idé:) Ja ni ser, kan inte hålla mej till EN sak;)

5 kommentarer:

 1. Ja, nu vill jag bara inreda VARJE rum. Helt galet... Ha en skön kväll gumman! <3

  SvaraRadera
 2. Ja du är verkligen inte ensam! :) Jag måste oxå hejda mig och försöka hålla mig till en sak i taget! Men det är inte lätt!!! :)
  Jättesnygg lampa!!
  Kram!!

  SvaraRadera
 3. Haha, känner igen mig:-)
  Men nu måste jag nog hejda mig.
  Nu ligger det prover på heltäcknigsmattor, tapetkartor, lampkataloger mm "överallt" härhemma. Så mannen håller på att bli "tokig" ;-)
  LYCKA TILL med dina projekt, ska bli kul att se vad du hittar på:)

  SvaraRadera
 4. Ja du, jag känner verkligen igen mig! Skönt att veta att man inte är ensam!:) Jag vill göra om både här och där och har svårt att hålla fokus på ett projekt i taget... Nu på hösten finns det ju så många fina nyheter också. Ha det bra!

  SvaraRadera
 5. Jag vill göra om i varenda vrå, varje höst..

  SvaraRadera